My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101566

Junior elkonstruktör till AFRY!

ÅF-Industry AB

Är du en nyfiken och driven person med stort intresse för teknik? AFRY utökar sektionen för El-, Automation & Industriell med en junior elkonstruktör och söker dig med ett personligt driv och vilja att utvecklas. Vi arbetar med löpande urval, välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: ÅF-Industry AB

Plats: Centrala Uppsala

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

AFRY är ett ledande ingenjörs- och designföretag som verkar inom energi, industri och infrastruktur. Genom att förena människor och teknik strävar de efter att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. Med sin bas i Europa arbetar de med affärer och kunder över hela världen.

Inom affärsområdet Food & Pharma letar AFRY efter en engagerad individ att ansluta till deras sektion för El-, Automation & Industriell IT. Sektionen är främst verksamma inom produktion av läkemedel, men även inom övrig industri där ett nära samarbete med andra discipliner, så som processdesign, rörkonstruktion, automation, Industriell IT och validering är vanligt förekommande. Sektionen präglas av en stark sammanhållning och deras gemensamma målsättning är att leverera högkvalitativa tjänster och lösningar. Du erbjuds en gedigen introduktion till tjänsten med stöd från mentorer och seniora kollegor.

Arbetsuppgifter:

I tjänsten som elkonstruktör arbetar du aktivt i in-house projekt från Afrys kontor, med fokus på design, konstruktion och genomförande för olika kunduppdrag. Vidare arbetar du med förstudier, tillbyggnationer samt en del dokumentation. I tjänsten följer du säkerhetsföreskrifter och standarder för att säkerställa hög kvalitet i ditt arbete.

Du erbjuds

 • Vara en del av stora och spännande projekt betydande för Sveriges infrastruktur
 • Vara en del av en organisation som värderar din personliga utveckling högt

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis elektronik, mekatronik, elektroteknik eller liknande
 • Har tidigare relevant arbetslivserfarenhet, så som att ha arbetat inom industrin eller exempelvis som elektriker eller instrumenttekniker
 • Har flytande kunskap i svenska och engelska, i både tal och skrift, då språket används i ditt dagliga arbete

Det är meriterande om du har

 • Kunskaper i AutoCAD
 • Arbetat inom process eller läkemedelsindustrin
 • Tidigare arbetat med GMP

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ÅF-Industry AB

Läs gärna mer om AFRY och deras verksamhet på deras hemsida

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Ahlgren eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101566

Ansök här