My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101901

Erfaren elkonstruktör till företag i Göteborg!

Ta steget in i en spännande karriär som junior konstruktör inom elkonstruktion! Academic Work söker nu dig som vill ha möjlighet att direkt engagera sig i projekt inom processindustrin. Här får du chansen att följa projekten från start till mål i ett växande och expansivt företag. Här erbjuds du möjligheten att utforska och utvecklas inom en bransch där kunskapsdelning och arbetsdynamik sätter tonen.

Ansök här

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu söker vi en junior konstruktör till vår kund - ett växande bolag verksamma inom processindustrin med bas i Göteborgsområdet. Här ges du möjlighet att ta plats i en expansiv fas på ett projektbaserat företag, där du, tillsammans med ett team på cirka 30 medarbetare, aktivt deltar i utvecklingen av innovativ teknik för massabruk världen över. Projekten spänner över konceptuell processteknik till driftsoptimering, och du kommer ha möjlighet att bidra på både layout- och detaljnivå. I en dedikerad arbetsgrupp kommer du vara involverad i tillverkningen av mindre utrustning internt och samarbeta med partners för större projekt.

Vår kund består till stor del av senior kompetens och delar med sig av sin omfattande processförståelse och utför processdesign gentemot sina kunder globalt. Det innebär att du kommer dra nytta av bred kompetens bland erfarna kollegor och tilldelas en dedikerad mentor för att skapa förutsättningar för en optimal start. Med produktion i egna lokaler får du nära kontakt med din produkt och hela arbetsprocessen.

Alla ingenjörspositioner på företaget betonar flexibilitet. Möjligheten att arbeta tvärdisciplinärt, både under korta och långa perioder, justeras individuellt baserat på varje ingenjörs unika färdigheter, personliga önskemål och projektets specifika karaktär. Oavsett inom vilket område du kommer arbeta med konstruktion, är din roll varierande och kräver samarbete - såväl med interna kollegor och externa samarbetspartners.

Du erbjuds

 • Möjligheten att bli en del av ett härligt och teknikintresserat team, där du får utbyta erfarenheter med seniora kollegor inom branschen
 • En tydlig introduktion där du får utbildningar samt stöttning av mentor i ditt team
 • Flexibilitet till distansarbete
 • Reser till kunder globalt kan förekomma i tjänsten

Arbetsuppgifter

 • Design av elkraftsystem (<1 kV) för industrianläggningar i CAD. Samarbetar över disciplingränser. Inspektion och handledning vid montage kan ingå.

Vi söker dig som

 • Har en uttagen examen inom elkonstruktion, automation eller liknande områdn
 • Har tidigare relaterbar arbetslivserfarenhet
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som skrift
 • Har ett stort teknisk intresse och viljan att utvecklas

Det är meriterande om du har

 • Har goda kunskaper inom Elprocad
 • Har tidigare relevant arbetserfarenhet från produktion eller industri

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jonna Eriksson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101901

Ansök här