info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099752

Junior elkonstruktör till försvarsindustrin

Brinner du för att bidra till en säkrare värld, frihet och allas mänskliga rättigheter? Det gör vår kund med och här har du chansen att verkligen göra en insats för dessa värderingar! Om du dessutom vill arbeta i teknikens framkant, då har vi arbetet för dig! Vår kund vill alltid ligga steget före, både när de utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt men även i sin strävan efter att vara en arbetsplats med utrymme för nytänkande, samverkan och mångfald.

Låter detta som något för dig? Ta chansen och sök!

Och du, vi erbjuder en kostnadsfri utbildning inom E-plan för att du ska kunna komma i arbetet.

Ansök här

Plats: Malmö

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

För ett världsledande bolag inom försvarsindustrin söker vi elkonstruktörer. Här kommer du som junior få möjligheten att verkligen utvecklas med kompetenta kollegor och bli del av ett bolag som brinner för att skapa en säkrare värld. Uppdraget som elkonstruktör består av elkonstruktion (system och detalj), installation och produktionssupport för marina fartyg. Uppgifterna varierar över tid men kan t.ex. bestå av detaljkonstruktion av apparatskåp och manöver/kopplingslådor, så som kabelschema, kretsschema och inkopplingstabeller.

Du erbjuds

För att erbjuda dig bästa möjligheterna att lyckas kommer får du möjligheten att gå en kostnadsfri utbildningsvecka inom E-Plan. Utöver detta utbildningspaket erbjuder vi

 • En utvecklande roll på ett spännande globalt bolag med goda interna karriärsmöjligheter
 • Att få arbeta med världsledande teknologier
 • En dedikerad konsultchef som hjälper dig att utveckla dina färdigheter i yrkeslivet

Detta är ett konsultuppdrag, där goda möjligheter till överrekrytering till kundföretaget finns, förutsatt att båda parter är nöjda. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Elkonstruktion i E-plan
 • Installation av produktionssupport
 • Detaljkonstruktion av bland annat apparatskåp, kopplingslådor, kretsschema

Vi söker dig som

 • Har en relevant teknisk eftergymnasial utbildning (YH, Civilingenjör/högskoleingenjör), alternativt tar examen under 2024
 • Som har ett stort intresse för elkonstruktion
 • Besitter mycket god kommunikationsförmåga i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Svenskt medborgarskap är ett krav.

Det är meriterande om du har:

 • Kunskaper i detaljkonstruktion i ePLan P8 och Windchill, eller motsvarande
 • Kunskaper om klassningsregler (DNV, RMS etc.) och arbetsmiljöföreskrifter (AFS)
 • Ingenjörsutbildning inom el

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Ansvarsfull
 • Prestigelös
 • Noggrann

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lovisa Pålsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099752

Ansök här