My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103232

Junior elmontör till ScandiNova Systems!

ScandiNova Systems AB

Just nu söker ScandiNova Systems att utöka deras produktion i Uppsala med en elmontör. Denna roll passar dig som är kvalitetsmedveten, samarbetsinriktad och har ett stort intresse för el. Här får du möjligheten att arbeta i en varierad produktionsmiljö med spännande produkter samtidigt som du ges stora chanser till utveckling och kompetenshöjning!

Ansök här

Företag: ScandiNova Systems AB

Plats: Uppsala

Jobbkategori: Industri / Tillverkning

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Scandinova Systems AB är ett Uppsalabaserat teknikföretag, som är världsledande inom utveckling och produktion av pulsade högspänningsaggregat, så kallade modulatorer. Modulatorer har en nyckelfunktion inom olika typer av användningsområden, tex vetenskaplig forskning, cancerbehandling och livsmedelstillverkning. Mer än 95% exporteras utomlands till bland annat USA, Kina, Indien, Japan och Europa. Bland företagets kunder kan nämnas Varian Medical Systems, Elekta, Cern och MaxIV i Lund. Läs mer om ScandiNova Systems AB här!

I rollen som elmontör kommer du att arbeta i ScandiNovas produktion tillsammans med ett team om 13 kollegor. Teamet har en god sammanhållning och bred kompetens där det finns goda möjligheter att lära av varandra och ständigt utvecklas. Du kommer att arbeta med varierade arbetsuppgifter och vara delaktig i stora delar av produktionen. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till överrekrytering direkt av ScandiNova.

Du erbjuds

 • En arbetsplats med god sammanhållning och teamkänsla
 • Stora utvecklingsmöjligheter
 • Varierade arbetsuppgifter i produktionsmiljö

Arbetsuppgifter

 • Utförande av montage efter färdiga ritningar
 • Arbete med kablering av system
 • Övriga uppgifter i produktionen

Vi söker dig som

 • Har en avklarad gymnasieexamen
 • Har intresse och en grundläggande förståelse för el, möjligtvis har du läst el under gymnasiet alternativt kommit i kontakt med det på fritiden
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att läsa ritningar

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas och trivas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Engagerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Charlotta Stickler eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103232

Ansök här