My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15102037

Junior fältserviceingenjör till Voith Hydro i Västerås!

Voith Hydro AB

Vill du jobba på ett internationellt bolag samtidigt som du får vara med och bidra till framtidens energilösning? Voith Hydro vill förstärka teamet med en junior fältserviceingenjör! Här erbjuds du en roll med förmånen att arbeta med tekniskt komplexa produkter, växa in i rollen och utvecklas tillsammans med Voith!

Ansök här

Företag: Voith Hydro AB

Plats: Västerås

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som junior fältserviceingenjör på Voith Hydro kommer du att få möjligheten att växa in i en viktig roll på företaget. Vi tror att du som söker är en nyfiken och driven person med teknisk bakgrund. För dig med rätt profil och rätt inställning kommer tjänsten som junior fältserviceingenjör ge dig möjligheten till att så småningom, när du är upplärd, vara navet för Voiths siteaktiviteter. Dina ansvarsområdena sträcker sig från kostnadsberäkning och genomförandeplanering i anbudsfasen, till att spela en central roll under genomförandet på site genom att hjälpa projekt-teamen och site-teamen både teknisk och administrativt. Ditt dedikerade engagemang är avgörande för att säkerställa effektiva arbetsprocesser och leverera högkvalitativa resultat. Du förväntas också periodvis att besöka projektplatser, vilket gör en viss flexibilitet för tjänsteresor önskvärd.

Du erbjuds

  • Ett arbete i absoluta framkanten av vattenkraftstekniken och goda möjligheter att jobba med teknisk utveckling
  • Foten in på ett väletablerat företag
  • En långsiktig roll med möjlighet att utvecklas inom företaget
  • Tjänsteresor främst inom norden men även utanför för att besöka site

Vi söker dig som

  • Har en relevant teknisk utbildning från universitet/högskola, eller annan ekvivalent erfarenhet
  • Är praktiskt lagd och förstår hur maskiner fungerar
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, då båda språken används i det dagliga arbetet

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Noggrann
  • Analytisk

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Voith Hydro AB

Voith Hydro AB är en del av en global teknikkoncern som ligger i framkant när det gäller leverans av projekt inom vattenkraft. Vi på Voith Hydro i Västerås har en lång historia inom generatorer och automation; projekten levereras främst till skandinaviska kunder men sprider sig också över hela världen i och med våra samarbeten med det globala Voith Hydro. Vårt kontor i Västerås har fördelarna med korta beslutsvägar, flexibilitet och möjlighet att påverka samtidigt som vi har det stora familjeägda Voith i ryggen. Vattenkraften är en stor del av energiomställningen som världen behöver och Voith Hydro bidrar genom gedigen kompetens till att förverkliga våra kunders investeringar i renoveringar och utbyggnad. Voith!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malin Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15102037

Ansök här