info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099747

Junior kalkylator till Eiffage

Eiffage Infra-Nordic AB

Vi söker dig som har 1-2 års yrkeserfarenhet av anbud inom anläggning. Här ges du möjligheten att bli del av ett expansivt företag där ingenting är omöjligt. Gillar du högt tempo, snabba beslutsvägar och inte är rädd för förändringar? Har du en skarp analytisk förmåga och kan snabbt bryta ner och förstå komplexa situationer? Då kan detta vara rollen för dig!

Ansök här

Företag: Eiffage Infra-Nordic AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående/enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Eiffage Infra-Nordic verkar inom anläggningsområdet i Norden och nådde en volym på 125 MSEK för 2022. Deras orderingång har varit lyckosam och expansionen fortsätter spikrakt uppåt. Företaget är etablerat i Helsingborg, Göteborg och Stockholm. Vi söker nu en kalkylingenjör/anbudsingenjör/entreprenadingenjör som vill vara med på en häftig resa där utvecklingsmöjligheterna är stora.

I rollen som Kalkylingenjör inom Infrastruktur hos Eiffage Infra-Nordic kommer du att utgå Stockholmskontoret och arbeta med projekt över hela Sverige. Dessutom får du möjlighet att vara med och bidra till att bygga upp Eiffage Infra-Nordics verksamhet i Sverige. Du kommer att ha en central roll fylld med många och varierade arbetsuppgifter. Inledningsvis ansluter till en organisation i uppbyggnadsfasen. Detta ger dig en utmärkt möjlighet att bredda din erfarenhet och djupdyka in i komplexa projekt som formar framtidens infrastruktur

Du erbjuds

 • Arbeta på ett företag med stora karriär- och utvecklingsmöjligheter
 • En dedikerad konsultchef som kommer att värna om din utveckling
 • För rätt person, överrekrytering på sikt

Arbetsuppgifter

 • I rollen som kalkylator deltar du i anskaffningsarbetet genom att upprätta konkurrenskraftiga anbudsunderlag och har kunskap om marknadspriser och utvecklingen på marknaden

Vi söker dig som

 • Har relevant teknisk högskole- eller civilingenjörsexamen alternativt annan relevant teknisk högskoleutbildning. Detta måste framgå av CV
 • 1-2 års yrkeserfarenhet i kalkyl- och anbudsarbeten av infrastrukturprojekt
 • God kännedom om AB04, ABT06, AMA, MER samt LOU och LUF
 • Goda kunskaper i MS Office paketet, särskilt Excel, kalkylprogram

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av RIB iTwo
 • Arbetat som entreprenadingenjör, platschef eller blockchef i ett bygg- och/eller anläggningsprojekt

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med företaget. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara driven, nyfiken och prestigelös.

 • Strukturerad
 • Initiativtagande
 • Självgående
 • Självutvecklande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Moa Fridell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099747

Ansök här