Sökresultat
Annons-ID: 15097580

Junior konsult - Finansiell Risk Management till SkySparc

Skysparc AB

Tar du examen till årsskiftet? Vill du arbeta på ett snabbväxande FinTech-bolag? Perfekt, då har du kommit rätt! SkySparc är ett snabbt växande bolag som vill växa med två talanger till Stockholmskontoret med start efter årsskiftet. SkySparc är en globalt ledande helhetsleverantör av tjänster och produkter till treasury-avdelningar, centralbanker och kapitalförvaltare.

Ansök här

Företag: Skysparc AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Efter årsskiftet

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

SkySparc är ett FinTech bolag som arbetar med banker, centralbanker, kapitalförvaltare och erbjuder kompletterande programvara, outsourcad support och en rad finansiella och tekniska konsulttjänster. Företaget arbetar med några av världens största och mest utmanande kunder på global basis. Deras dagliga arbetsmiljö inkluderar bland annat arbete med komplexa finansiella managementsystem och dataanalys.

”Som Junior konsult på SkySparc får man en flygande start på sin karriär inom finansområdet då vi har ett beprövat akademiskt program där varje konsult startar med utbildning och sedan tillsätter vi en mentor som tar med den anställde ut i kundprojekt direkt där man får utvecklas. Vi lägger mycket tid och fokus på att varje individ får en utvecklingsplan som accelererar den enskildes karriärsambition.” - Henrik Crone, Vice VD

Du erbjuds

 • Bli en del av ett företag som har vunnit DI Gazelle fem gånger – ett pris som delas ut av tidningen Dagens Industri till Sveriges snabbast växande företag
 • Som Junior konsult kommer du introduceras till företagets tjänster genom att lära dig finansiell risk management, kundernas verksamhet, systemkomplexiteten, SkySparcs mjukvara i kombination konstant upplärning av kundernas behov och kravställan
 • Som nyutexaminerad kanske man inte vet när man börjar på sitt första jobb i vilken riktning man vill utvecklas åt. När du startar hos SkySparc behöver du inte veta det för här finns möjligheten att dels bli specialist inom just det området du brinner för. Eller så finns även möjligheten att gå mot en ledarskapsposition
 • Du får gärna läsa med HÄR om vilka olika karriärvägar dina framtida kollegor har gjort!

Arbetsuppgifter

 • En del av din introduktion till tjänsten är att du kommer tilldelas en mentor som kommer bjuda med dig på kundmöten och insyn i pågående kundprojekt.
 • Som Junior konsult kommer du arbeta med världens främsta organisationer i spännande multinationella projekt med flera kontaktytor
 • Du kommer arbeta i kundprojekt tillsammans med seniora kollegor som kommer att stötta dig
 • I ditt arbete som Junior konsult kommer du ofta att arbeta med kunden för att implementera och testa lösningar. Allt som syftar till att utveckla och förbättra klienternas användning av sina portfölj- och riskhanteringssystem
 • Under ditt första år kommer fokus vara att lära dig rollen som konsult genom att bland annat delta i kundprojekt och lära dig SkySparcs produkter och arbetsmetoder. På sikt kommer du att ta dig an större ägandeskap i kundprojekt och fördjupa dina kunskper inom områden du brinner lite extra för.

Vi söker dig som

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och intresse för tjänsten och SkySparc som företag. Du motiveras troligtvis av att lösa utmanande problem, inspirera kollegor och bidra till förbättrade arbetsprocesser. De personliga kompetenserna som ligger till grund för rekryteringsprocessen är Problemlösande, Anpassningsbar och Kommunikativ. För att lyckas i rollen ser vi att du även har:

 • Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
 • En masterexamen inom relevant område som exempelvis matematik, industriell ekonomi, eller teknisk fysik

Vi ser det som ett stort plus om du har läst kurser inom finansiell analys – och dataanalys.

Övrig information

 • Start: Januari
 • Omfattning: Heltid. Inledande provanställning om sex månader
 • Placering: Birger Jarlsgatan, centrala Stockholm
 • Arbetstider: Kontorstider. Utifrån önskemål från de kunder du samarbetar med kommer det förekomma resor i tjänsten
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SkySparcs önskemål är att alla frågor går till Academic Work
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Petar Cakovski, petar.cakovski@academicwork.se
 • Vänligen, skicka ditt CV, personliga brev och betyg från gymnasiet och universitetet i din ansökan.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Skysparc AB

Läs gärna mer om SkySparc på deras hemsida

Bli direktrekryterad till Skysparc AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här