My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103141

Junior Market Developer!

Vi på Academic work söker nu dig som är nyfiken och driven, någon som vill vara med och utvecklas inom marknad, försäljning och affärsutveckling! Har du en utbildning inom industriell ekonomi, är utbildad civilekonom eller civilingenjör? Ansök idag, vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Plats: Piteå

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Du får en unik möjlighet att lära dig vår verksamhet från grunden och tjänsten kan med tiden komma att utvecklas tillsammans med dig, dina färdigheter och intressen.

Du kommer att vara anställd som konsult för Academic Work här erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Produkt- och prissättningsstrategier
 • Försäljning, förhandlingar och avtal
 • Omvärldsanalys och marknadsstrategier
 • Systemutveckling
 • Planering och genomförande av mässor och andra kundevent

Vi söker dig som

 • Har kanske gått civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi, är utbildad civilekonom, civilingenjör eller liknande.
 • Är intresserad av affärer, kunder och teknik.
 • Goda muntliga/skriftliga kunskaper i svenska och engelska är ett krav, fler språk är meriterande. Det ses som meriterande om du bor i eller har annan koppling till Piteå.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Affärsmässig
 • Samarbetsinriktad
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Cajsa Sjögren Nyberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ume03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103141

Ansök här