info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099519

Junior marketing manager till ISEC Group AB!

ISEC Group AB

Letar du efter nästa utmaning inom marknadsföring? Nu söker vi dig som har en helhetskunskap inom marknadsföring och vill utvecklas med stort eget ansvar på det spännande bolaget ISEC Group AB! Ansök idag då vi arbetar med löpande urval.

Ansök här

Företag: ISEC Group AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Marketing / Information / Media

Omfattning: Heltid, Heltid, 6 månader med god chans till förlängning

Startdatum: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi söker dig som vill förverkliga ISECs marknadsföringsstrategi, och i sinom tid ta över mer och mer ansvar för företagets marknadsföring operationellt. Du kommer vara drivande i Idéutveckling och utveckling av ISECs olika kanaler så som webbplats, Linkedin och Google.

Detta är ett långsiktigt uppdrag där du kommer få möjligheten att växa i rollen och bidra till utvecklingen av marknadsföringsavdelningen. Genom din kommunikativa förmåga skapar du innovativt content, såväl skriftligt som grafiskt, samt är trygg i att presentera din vision och guida kunderna i rätt riktning för att nå önskade resultat.

Arbetsuppgifter

 • Planera och producera innehåll till webbplatsen, White Papers, Linkedin etc.
 • Skapa produktblad för ISECs produkter
 • Skriva längre artiklar och produktbeskrivningar
 • Hålla dig uppdaterad kring ISECs utveckling och strategi för att kunna planera marknadsföringskampanjer
 • Analysera investeringar och utfall för marknadsföringskampanjer

Vi söker dig som

 • Har en relevant utbildning inom marknadsföring på eftergymnasial nivå
 • Har cirka 1 års erfarenhet av liknande roller med stora mängder text
 • Har cirka 1 års erfarenhet av content creation
 • Har erfarenhet och kunskap inom Wordpress, Google Analytics och Linkedin
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då arbetsuppgifter sker på båda språken

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av Adobe creative cloud
 • Viss insikt i finans- och IT-branschen
 • Erfarenhet och kunskap inom SEO

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
 • Kommunikativ

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och potential framåt. För att trivas i rollen ser vi att du har en fallenhet för att arbeta självgående och trivs när du får arbeta initiativtagande och nytänkande. I ditt förhållningssätt är du lösningsorienterad och nyfiken kring att ta dig an nya tillvägagångssätt i arbetet. Vidare ser vi att du är resultatorienterad och arbetar hårt för att nå dina mål och deadlines med fina resultat. Givetvis har du ett skarpt öga för detaljer och trivs när du får använda din kreativa ådra!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ISEC Group AB

ISEC Group AB är ett koncernbolag som har tre helägda dotterbolag. ISEC Systems som äger och utvecklar plattformen SECURA, marknadsledande för portfölj- och fondförvaltning. ISEC Services, som står under Finansinspektionens tillsyn, bedriver fondhotellverksamhet och outsourcingtjänster inom fondadministration, Private Banking, riskhantering och fondbokföring. Kunderna består av banker, fondbolag, värdepappersbolag och kapitalförvaltare i Norden och Luxemburg. Du kan läsa mer om företaget här: ISEC – Asset management and software to the financial industry

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Nydén eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts05@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099519

Ansök här