info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099136

Junior maskinkonstruktör till Etteplan i Sundsvall!

Vi söker dig som är maskiningenjör i början av karriären, redo att ta nästa steg tillsammans med Etteplan i en roll som konstruktör! Hos Etteplan får du som är lyhörd, framåt och kommunikativ stora möjligheter att utvecklas som ingenjör. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Företag: Etteplan Sweden AB

Plats: Sundsvall

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Våren 2024/efter examen , enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

På Etteplan i Sundsvall får du vara en del av ett familjärt team av konstruktörer och projektledare som är framåtsträvande, kreativa och inkluderande. De har förmånen att få arbeta med intressanta och viktiga projekt som bidrar till att skapa en bättre värld och utveckling av ett tryggt och säkert samhälle genom teknik och innovation. Många människor får nytta och glädje av de utvecklingsprojekt som Etteplan är delaktiga i - och det är någonting som medarbetarna är väldigt stolta över.

Etteplan strävar efter att konsultuppdragen matchas efter dig, dina önskemål och erfarenhetsnivå. Arbetet innebär både in-house projekt och projekt som utförs på plats hos kund. Uppdragen varierar men många av deras intressanta kunder i regionen verkar inom bland annat pappers- och massaindustri, stålindustri och medtech. Utöver detta arbetar de även med uppdrag inom försvarsindustrin med utveckling av framtidens militära fordonssystem. De samarbetar också med övriga Etteplankontor vilket ger möjlighet till att även arbeta med uppdrag inom områden som inte är representerade i vår region.

Du erbjuds

 • Vara del av ett familjärt och hjälpsamt team samt ett bolag med mycket kompetens och erfarenhet
 • Introduktion i rollen utifrån din erfarenhetsnivå samt möjlighet att ta ansvar och utvecklas oavsett om du vill bredda din kunskap, specialisera dig inom något område eller få en ledande roll med mera ansvar.
 • Tillhöra ett företag och team som är mån om sina medarbetare och att du trivs i ditt uppdrag

Du kommer att arbeta med mekanikkonstruktion och dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta nyutveckling av komponenter, omkonstruktion av befintliga komponenter samt framtagande av ritningsunderlag.

Vi söker dig som

 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller teknisk design
 • Har kunskap i något eller några olika CAD-verktyg (t ex Catia, SolidWorks etc.)
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i kommunikation och dokumentation

Det är meriterande om du har

 • Praktisk erfarenhet av arbete inom industri/mekanikkonstruktion samt ett stort tekniskt intresse

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och för att lyckas i rollen har du följande:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Etteplan Sweden AB

Läs mer om Etteplan här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Freja Wojén Qvick eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099136

Ansök här