info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099813

Junior mekanikkonstruktör till Voith Hydro AB

Voith Hydro AB

Har du ett stort tekniskt intresse och en vilja att bidra till samhällsnytta? Då är den här rollen för dig! Voith Hydro AB söker nu en junior ingenjör. Gör din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Företag: Voith Hydro AB

Plats: Kristinehamn

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överrenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Välkommen till Voith Hydro! De har vuxit till en av de stora leverantörerna av vattenkraftutrustning i Skandinavien och finns i Västerås och Kristinehamn. Voith Hydro söker nu en junior mekanikkonstruktör som ska kunna leverera tekniska lösningar och utrustning för Sveriges vattenkraftverk. Du kommer att ingå i ett team som består av sju erfarna konstruktörer som kommer stötta dig i ditt arbete.

Du erbjuds

 • Att bli en del av ett tight och sammansvetsat team där kunskapsdelning och stöttning av varandra oavsett roll är A och O
 • Foten in på ett väletablerat företag
 • En långsiktig roll med möjlighet att utvecklas inom företaget, där ambitionen är att du på sikt ska axla rollen som lead engineer

Arbetsuppgifter

 • Designa och utveckla olika komponenter och system för turbiner i vattenkraftverk
 • Erbjuda tekniskt stöd och rådgivning till kunder och internt team
 • Utföra vissa tekniska beräkningar, t.ex. hållfasthetsberäkningar
 • Skapa ritningar och modeller genom SolidEdge
 • Göra site-beskök och besiktningar
 • Leverantörsbesök och leverantörskontroller

Vi söker dig som

 • Har en högskole-, kandidat- eller masterexamen inom relevant område, så som maskiningenjör eller annan likvärdig utbildning
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska
 • Har ett stort tekniskt intresse

För tjänsten är det också krav på körkort eftersom det förekommer en del resor i tjänst.

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet som konstruktör med liknande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av SolidEdge

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Resultatinriktad
 • Kommunikativ
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Voith Hydro AB

Voith koncernen är ett globalt teknikföretag och samarbetar mycket med systerbolag och teknologicentrum. Med sin breda portfölj av system, produkter, tjänster och digitala applikationer sätter Voith standarder på marknaderna för energi, papper, råvaror och transport och fordon: "Det vi gör förbättrar livet för miljontals människor runt om i världen. Det är de extraordinära människorna på Voith som får det att hända. Vi investerar i deras tillväxt för att hjälpa dem att frigöra sin potential som ledare, innovatörer och drivkrafter för förändring. Var extraordinär och bli en del av vår historia!" Läs mer här om hur det är att vara en del av Voith!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Daniel Wallström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099813

Ansök här