Sökresultat
Annons-ID: 15096747

Junior mjukvaruingenjör till teknik-konsultbolag

Vår kund är ett teknikkonsultbolag med specialister inom teknik och IT. De har kontor i Liljeholmen och Kista där deras största kunder verkar inom fordon och telekomindustrin. Inför det nya året har dom en massa spännande projekt igång och söker därmed nya drivna, engagerade och teknik-nördiga medarbetare som vill vara med på deras framtida tillväxt. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

I rollen som mjukvaruingenjör kommer du bli en del av ett dedikerat team till en kommunikationsenhet som sitter i lastbilar och bussar. Teamet består av olika roller som systemutvecklare, test/QA och teamleadare. Detta uppdrag har en variation av arbetsuppgifter så som felsökning, utveckling samt underhåll av mjukvaran, vilket leder till att man utmanar sig själv samt indirekt utvecklar en mångsidig teknisk bakgrund. Kommunikationsenheten har Linux som operativsystem och du kommer att använda dig av programmeringsspråket C++. Arbetet sker i agil form enligt kundens implementation av ramverket SAFe.

Du erbjuds

 • Utmanande och tekniska uppgifter och en möjlighet att utvecklas och lära dig av seniora kollegor
 • Vår kund är ett familjärt konsultbolag med specialister inom produkt- och systemutveckling och de arbetar i hela kedjan från ledning och planering till genomförande och kvalitetssäkring. Vår kund ligger i framkant när det kommer till teknik, så här kommer du verkligen trivas om du själv är nyfiken på nya tekniker.

Arbetsuppgifter

 • Felsökning i bland annat lastbil på plats hos kunder, samt felsökning av kod och analys av loggar
 • Framtagning av vidareutveckling av automatiska- och manuella tester samt ansvara för dagliga körningar
 • Utvärdera att mjukvarutestningen för att se om funktionaliteten för programvaran är felfri
 • Verifiera att produkten uppfyller kvalitét och spårbarhet, samt hålla koll på installerade enheter och återställning av skadade enheter
 • Installation av enheten i exempelvis lastbil

Vi söker dig som

 • Är nyexaminerad civilingenjör inom elektroteknik, teknisk fysik, datorteknik, inbyggda system eller liknande
 • Har erfarenhet/kännedom av C++, Linux och inbyggda system
 • Har ett intresse för test och verifiering inom embedded systemutveckling samt att vilja arbeta hands-on i exempelvis en lastbil
 • Är flytande på svenska då kommunikation sker på svenska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Problemlösande

Vi ser också att du är öppen och orädd för att ta dig an utmanande problem, har ett sinne för ordning och reda och har en nyfikenhet samt ett driv till att ständigt vilja lära sig nytt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här