info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098795

Junior mjukvaruutvecklare till globalt teknikbolag!

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och få möjlighet att arbeta på ett globalt och världsledande bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Vi söker just nu för vår kunds räkning en junior mjukvaruutvecklare som vill vara med och skapa en mer hållbar framtid. Detta gör du, tillsammans med dina seniora kollegor, huvudsakligen genom utveckling och testning av mjukvara för deras kunders informationssystem till kranar och containers runt om i hela världen.

Ansök här

Plats: Västerås

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, på kontoret

Startdatum: Januari/Februari

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra den verksamhet som arbetar med avancerad automation och informationssystem för stora kranar och containers i hela världen. Din roll som junior mjukvaruutvecklare kommer därför huvudsakligen innebära att du självständigt utvecklar och testar dess egna mjukvara för att säkerställa att systemen fungerar på ett tillförlitligt, snabbt och kostnadseffektivt sätt. Du kommer att tillhöra ett team med senior kompetens som kommer att stötta dig under din karriär, samtidigt som du får möjlighet att bidra med ny kunskap och idéer i syfte att skapa en mer hållbar framtid för vår planet. Med nyfikenhet och en ambitiös inställning finns även stora utvecklingsmöjligheter om intresset finns.

Arbetsuppgifter

 • Utveckla och testa företagets egna mjukvara.
 • Delta i den interna kravställningsprocessen.
 • Arbeta tillsammans med mjukvaruteamet och i nära samarbete med kunder.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet inom datavetenskap, datateknik, tillförlitliga system eller utbildning som anses vara motsvarande.
 • Besitter goda kunskaper i objektorienterad programmering.
 • Kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har

 • Kunskap i Java

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Innovativ
 • Samarbetsinriktad

Övrig information

 • Start: Januari/Februari.
 • Omfattning: Heltid. Konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning alternativt överrekrytering om samarbetet fungerar bra.
 • Placering: Västerås. Arbetstiderna är 8 - 17 med arbete på plats på kontoret.

Du erbjuds

 • Möjlighet att vara med och göra skillnad på utvecklingsresan mot en hållbar framtid.
 • Få in en fot på ett globalt och världsledande teknikbolag.
 • Stora utvecklingsmöjligheter där du får lärdomar och erfarenheter från täta samarbeten med dina kollegor i teamet.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malin Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098795

Ansök här