Sökresultat
Annons-ID: 15097074

Junior nätverkskonsult till Telia Cygate

Telia Cygate AB

Här finns möjlighet för dig med kunskap inom nätverk att jobba med den senaste tekniken på ett bolag som ständigt utvecklas och vill få dig att växa. Vill du ta nästa steg i din karriär och bli en del av ett familjärt gäng på Telia Cygate? Ansök redan idag, vi jobbar med löpande urval.

Ansök här

Företag: Telia Cygate AB

Stad: Umeå

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Heltid

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Cygate jobbar inom nätverk och säkerhet, och hjälper deras kunder med planering, drift och underhåll av deras IT-miljöer. Efterfrågan är stor och bolaget växer och söker dig som vill vara med på denna resa. Här får du möjlighet att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag och det finns god möjlighet till utveckling. Läs mer om hur det är att jobba på Telia Cygate Medarbetarporträtt - Telia Cygate

Du erbjuds

 • En möjlighet att jobba på ett företag där du får växa med mer ansvar ju tryggare du blir i rollen.
 • En chans för dig som är i början av din karriär eller har kommit en bit på vägen - du kommer att få utbildning för att ständigt utvecklas utifrån dina förutsättningar

Du kommer att bli anställd av Academic Work och jobba som konsult ute hos vår kund. Till att börja med är uppdraget året ut, men med det är stor sannolikhet att du kommer att få fortsätta så länge alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

I denna roll kommer du att få använda dina kunskaper i nära samarbete med företagets kunder och andra tekniska specialister. Du kommer till exempel att:

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med installation, konfiguration och felsökning av olika nätverkslösningar
 • Ha nära kontakt med teknikerna som är ute på jobb
 • I takt med att du utvecklas tar du större ansvar för planering och design av olika lösningar

Vi söker dig som

 • Behärskar god svenska och engelska för att kunna kommunicera med kunderna.
 • Har en avslutad utbildning inom relevant område, alternativt har motsvarande erfarenhet inom nätverk
 • Har kunskaper motsvarande Cisco / HPE Aruba, eller grundläggande till god förståelse för olika nätverkslösningar

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet inom säkerhet, samt är innehar certifikat inom nätverk, tydliggör detta i din ansökan. Vi ser det även som positivt med sökanden som bor eller har koppling till Umeå då tjänsten kan komma att förlängas efter årsskiftet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här