My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098619

Junior PLC-programmerare till AFRY i Sundsvall!

ÅF-Industry AB

Vill du jobba som automationsingenjör inom PLC-programmering på en modern arbetsplats och ha möjlighet att bidra både lokalt och globalt? Här erbjuds du en intressant och bred roll som innebär arbete i flera stadier av AFRYs projektåtagande. Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Ansök här

Företag: ÅF-Industry AB

Plats: Sundsvall

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse, början av 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Nu söker vi en automationsingenjör inom PLC/DCS-programmering till vår kund AFRY i Sundsvall. Tillsammans med ditt team är du med och levererar automationslösningar från systemering till detaljprojektering. Du kommer få möjlighet att arbeta i såväl mindre projektåtaganden som större multidisciplinära projekt. Du kommer att arbeta i ett kompetent team med fokusområde el och automation.

Du erbjuds

 • Möjligheten att arbeta i ett härligt och sammansvetsat team som har en stark lagkänsla och som trivs tillsammans både på och utanför jobbet
 • En uppskattad arbetsplats med stor kompetens och intressanta projekt

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett projektteam som finns för att realisera de kundprojekt och åtaganden som AFRY får förtroendet att genomföra. Där har du en viktig roll vid programutveckling samt vid idrifttagningar och igångkörningar. I de flesta fall sker programmeringen i Siemens och ABB styrsystem. Arbetsuppgifterna kan skilja sig i olika projekt men det vanligaste uppgifterna är exempelvis:

 • PLC Programmering
 • Skapa funktionsbeskrivningar och manualer av anläggningar
 • Idriftagning ute hos kund vid klar produkt

Vi söker dig som

För att lyckas i denna roll tror vi att du är prestigelös samt att du motiveras av att arbeta i ett team och är en social person. För att lyckas och trivas i rollen tror vi även att du har:

 • En teknisk utbildning inom automation eller motsvarande erfarenhet kopplat till automationsområdet alternativt en bakgrund som elektriker med praktisk erfarenhet inom maskin/mekatronik
 • Goda kunskaper i svenska och obehindrad i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har

 • Relevant erfarenhet inom industriautomation, PLC-programmering eller elkonstruktion
 • Erfarenhet av arbete med Siemens och ABB styrsystem

För att lyckas i rollen har du även följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

ÅF-Industry AB

Läs mer om AFRY här.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Freja Wojén Qvick eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098619

Ansök här