My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101707

Junior privatrådgivare till Westra Wermlands Sparbank!

Westra Wermlands Sparbank

Är du affärsinriktad och har ett stort ekonomiskt intresse? Du kanske arbetar inom service idag men vill utvecklas inom bank och finans? Då har du hittat helt rätt! I rollen som privatrådgivare hjälper du bankens kunder att hitta bästa lösningen till deras privatekonomi. Du välkomnas in i ett öppet och trivsamt arbetsklimat där den ena dagen sällan är den andra lik. Låter det spännande? Skicka in en ansökan redan idag.

Ansök här

Företag: Westra Wermlands Sparbank

Plats: Koppom

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För att täcka upp en kommande pensionsavgång under 2025 söker nu Westra Wermlands Sparbank deras nästa privatrådgivare. Anställning inleds med en gedigen introduktion där du kommer få en helhetsbild av verksamheten och de verktyg du behöver för att utföra ditt arbete på bästa sätt. Du kommer succesivt att få ta dig an fler arbetsuppgifter, varvat med studier till Swedsec-licensiering, om du inte redan har med dig det sedan tidigare.

Gruppen består av femton serviceinriktade och erfarna kollegor som bemannar de tre kontoren i Eda kommun. En positiv inställning till arbetsuppgiften, kunder och kollegor är det som bygger den goda arbetskultur som eftersträvas och om det behövs hjälper de varandra mellan kontoren. Det är också ett av kraven för den här rollen, att man ska trivas med en relativt flexibel vardag där din huvudsakliga placeringsort är Koppom, men där du även vid behov hjälper kontoren i Åmotfors och Charlottenberg.

Uppdraget är en konsultanställning via Academic Work där avsikten från samtliga parter att anställningen ska gå över direkt till Westra Wermlands Sparbank efter sex månader.

Du erbjuds

 • Karriärmöjligheter i en bank med många olika roller och ansvarsuppgifter, du behöver inte byta arbetsgivare för att utvecklas!
 • Ett stimulerande arbete med goda kollegor i en verksamhet med korta beslutsvägar och stor påverkansmöjlighet
 • Utbildning för Swedsec-licensiering under arbetstid
 • En dedikerad konsultchef från Academic Work som stöttar dig under konsultanställningen

Arbetsuppgifter

 • Hantera rådgivning om bankens huvudsakliga arbetsområden, så som lån, spara, pension och försäkring
 • Identifiera behov, utmaningar och möjligheter i kundens ekonomi och hantera kundernas frågor

Vi söker dig som

 • Har en avslutad utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Innehar körkort och tillgång till bil, eller annan möjlighet att transportera dig mellan kontoren
 • Har ett stort intresse av ekonomi

Det är meriterande om du

 • Är Swedsec-licensierad och/eller har erfarenhet från liknande arbete inom bank och finans

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Affärsinriktad
 • Anpassningsbar
 • Serviceinriktad Tjänsten kräver uppvisande av belastningsregister och en kreditupplysning. Mer information lämnas i ett senare skede av rekryteringsprocessen

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Westra Wermlands Sparbank

Västra Värmland är en fin plats på jorden. Det håller du säkert med om. Varje dag ser de sina kunder i ögonen och engagerar sig i samhällsutvecklingen i västra Värmland. Det känns både självklart och inspirerande. Det är en bank som du kan lita på och som anstränger sig lite extra för ditt bästa. Varje år låter de en del av vinsten gå tillbaka till olika projekt och verksamheter som är till glädje för människorna där. Det känns väldigt meningsfullt att kunna bidra till att västra Värmland växer och utvecklas. Det är den riktiga vinsten! Läs mer om Westra Wermlands Sparbank HÄR.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emil Karlsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på kar01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101707

Ansök här