info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099224

Junior projektledare till OX2

OX2 AB (publ)

Vill du vara med och påverka framtiden och arbeta med förnybar energi? Är du nyfiken på projektledning och vill jobba koordinerande i projekt med offshore vindkraft? Vill du dessutom utvecklas med rollen? Då ska du söka tjänsten redan idag!

Ansök här

Företag: OX2 AB (publ)

Plats: Malmö

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Kontorstider

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

För OX2s räkning söker vi nu en junior projektledare till offshore-teamet. I takt med samhällets elektrifiering blir förnybar energi allt mer aktuellt och nu har du chansen att arbeta med ett företag i framkant i projekt där sol- och vindkraftsparker säljs och utvecklas. OX2 är idag ett väletablerat bolag som är måna om att behålla kulturen som ett start-up bolag. Din framtida kollega beskriver arbetsplatsen som öppen, stöttande och utan hierkarier.

I offshore-projekten kommer du att vara en stöttande resurs som arbetar brett och tvärfunktionellt, vilket innebär att hantera flera olika delar såsom miljö, ekonomi, teknik och juridik. Arbetet kommer att vara koordinerande med ansvar för projektportföljen. Vi ser att du har god skriftlig kommunikation då du kommer att producera mycket texter. Rollen som junior projektledare möjliggör fortsatt karriärutveckling hos OX2, så du ska vara driven och vilja utvecklas!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos OX2. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Placering i Malmö, Göteborg eller Stockholm.

Du erbjuds

 • Ett långsiktigt uppdrag via oss på Academic Work med framtida goda karriärmöjligheter
 • En tillsvidareanställning via oss på Academic Work, 6 månaders provanställning tillämpas
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Som junior projektledare kommer du att ha en bred koordinerande roll där du stöttar projektledare i olika delar av offshore-projekt. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara att:
 • Agera stöd för ansvariga projektledare i det dagliga arbetet
 • Ha överblick över projektportföljen för företagets olika pågående projekt
 • Koordinera konsulter i verksamheten
 • Arbeta fram underlag inför presentationer och rapporter
 • Administration under projektens gång
 • Uppföljning av ekonomi, budget och tidplaner
 • Dialoger med både interna och externa parter såsom kommuner, myndigheter och markägare

Vi söker dig som

 • Har en uttagen högskole- eller civilingenjörsutbildning, önskvärt inom energi och miljö alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning
 • Är flytande i svenska i tal och skrift då dokumentationsarbetet kräver detta, samt är obehindrad i engelska
 • Har god kommunikation i skrift

Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av energibranschen alternativt har arbetat med upphandlingar eller anbud.

För att lyckas och trivas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

OX2 AB (publ)

OX2 utvecklar och säljer sol- och vindkraftsparker och är marknadsledande inom onshore. Nu utökar de även energiförsörjning offshore för att utvecklas inom förnybar energi, en resa du har chansen att vara med på! De samarbetar med stora och välkända företag som IKEA. Du kan läsa mer om OX2 och deras verksamhet här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malin Ericson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099224

Ansök här