Sökresultat
Annons-ID: 15092350

Junior revisor till Grant Thornton i Norrköping!

Har du en utbildningsbakgrund inom ekonomi/redovisning och är redo att ta första steget ut i arbetslivet? Då är Grant Thornton rätt företag för dig! Här välkomnas du till en prestigelös och engagerad organisation där du får goda möjlighet att påverka din roll. Grant Thornton präglas av en kultur där alla kan lära sig av varandra, oavsett tidigare arbetslivserfarenhet. I rollen som revisor kommer du få jobba i nära samarbete med dina kollegor och kunder, där du även kommer att ha en rådgivande roll. Du är efterlängtad i en organisation som värdesätter coachande ledarskap, hållbart arbetsliv, goda samarbeten internt och externt och där du får möjlighet att utvecklas i din roll. Missa inte din chans, sök redan idag!

Ansök här

Företag: Grant Thornton Sweden AB

Stad: Norrköping

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid, tillsvidare anställning

Startdatum: September 2023

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Att det varje morgon ska kännas kul att gå till jobbet är viktigt. På Grant Thornton blir du del av en stark teamkultur där alla får komma till tals. De tror på att ta tillvara allas perspektiv och kompetens och de har ett klimat där alla kan fråga vem som helst om hjälp och de hjälps åt att bli bättre, både som individer och tillsammans. Hos Grant Thornton är det även viktigt att du som medarbetare mår bra och företaget arbetar aktivt med hållbart arbetsliv. Teamet som du kommer att ingå i är måna om att hjälpa dig att lyckas i din roll som revisor. Vill du vara med och bidra till entreprenörsföretagens framgångsresa? Grant Thornton söker nu nya kollegor inom revision. Vill du vara med och bidra till entreprenörsföretagens framgångsresa? Grant Thornton söker nu nya kollegor inom revision.

Tillsammans med övriga i teamet ansvarar du för att skapa och upprätthålla en god relation med kunden vilket kräver vilket kräver att du alltid är lyhörd och nyfiken för kundens behov. Startdatum går att anpassa om du tar examen under våren 2023.

Du erbjuds

 • En härlig arbetskultur med en familjär stämning och högt i tak
 • Goda karriärsutvecklingsmöjligheter där du får vara drivande i din utveckling
 • En engagerad chef och ett team som stöttar dig i din utveckling
 • En organisation som värnar om hållbart arbetsliv
 • En platt organisation med korta beslutsvägar och där du har stora möjligheter att vara med och påverka

Arbetsuppgifter

 • I rollen som junior revisor bygger du, tillsammans med ditt team, starka relationer med våra kunder – entreprenörer och tillväxtbolag – där du får en helhetsbild över företagen. I engagerade team genomför Grant Thornton granskningar och analyser av hög kvalitet där du exempelvis arbetar med analys av bolagets räkenskaper, granskar förvaltningen av bolaget, bokslutsgranskning och granskning av årsredovisning. Deras kunder är ofta entreprenörsföretag med stora ambitioner och när du jobbar hos de får du förtroendet att vara den rådgivare som guidar kunderna i deras snabbt föränderliga omvärld.

Vi söker dig som

 • Har minst en kandidatexamen i ekonomi, inriktning mot revision är fördelaktigt
 • Har mycket goda kunskaper inom svenska i tal och skrift
 • Har goda kunskaper inom engelska i tal och skrift
 • Har goda datorkunskaper

Meriterande:

 • Om du har ekonomi- eller serviceyrkeserfarenhet
 • Om du har läst de kurser som Revisorinspektionen kräver för att kunna bli en auktoriserad revisor i framtiden

Vi söker dig som är

 • Samarbetsinriktad
 • Affärsinriktad
 • Serviceinriktad

Övrig information

 • Start: September 2023
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering: Norrköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Grant Thornton Sweden AB

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1300 kollegor på 22 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats. Läs mer om vad våra medarbetare tycker om oss som arbetsgivare HÄR.

Bli direktrekryterad till Grant Thornton Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här