My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101439

Junior rörkonstruktör till Granitor Aenigma!

Aenigma AB

Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta som konstruktör med inriktning på rör? Har du en examen mot konstruktion eller tidigare erfarenhet inom branschen? Granitor Aenigma i Lysekil söker nu en junior rörkonstruktör för att utöka sitt härliga team. Varmt välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval!

Ansök här

Företag: Aenigma AB

Plats: Lysekil

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Efter överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

På Granitor värdesätts driv och viljan att utvecklas. Idag består koncernen av 4400 industri- och samhällsutvecklare spridda över Granitors olika bolag och branscher. I Granitors breda bolagsportfölj ingår Aenigma som arbetar med att utveckla lösningar för framtidens samhälle och industri, och nu söker de en junior konstruktör att utöka teamet med.

Som junior rörkonstruktör hos Aenigma i Lysekil kommer du att arbeta med beprövade lösningar ute i fält och på kontoret. Du kommer få möjlighet att arbeta i projektform med varierande arbetsuppgifter med stort fokus på att lära och utvecklas. I rollen kommer du bland annat att arbeta med konstruktion i AutoCAD där du uppdaterar och korrigerar befintliga ritningar, skapar nya ritningar, utför enklare typer av beräkningar och arbetar med flödesscheman. Du kommer att samarbeta och koordinera ditt arbete med projektledare och andra rörkonstruktörer i din arbetsgrupp.

För att trivas i rollen som junior rörkonstruktör tror vi att det är viktigt att du är en person med stort driv att lära sig nya saker. Du har mycket tålamod och ser rollen som en långsiktig möjlighet i din arbetskarriär och uppskattar en roll med varierande arbetsuppgifter. Du har även en stor teknisk förståelse.

Du erbjuds

 • Varierande arbetsuppgifter i projektform
 • En möjlighet att få erfarenhet av rörkonstruktion
 • En dedikerad konsultchef genom Academic Work som fungerar som karriärpartner

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Har en examen från högskola eller yrkeshögskola med inriktning mot maskinteknik eller konstruktion
 • Har ett starkt tekniskt intresse och vill jobba på stora anläggningar
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skift
 • Har B-körkort
 • Har möjlighet att arbeta från kontoret i Lysekil på veckobasis
 • Har tidigare erfarenhet av att skapa ritningar i AutoCAD från skola eller tidigare tjänst och intresse att utveckla dessa kunskaper vidare

För denna roll är det meriterande att tidigare ha arbetat i roller som: rörmontör, svetsare och inom mekanik.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Aenigma AB

Läs mer om Granitor Aenigma här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Eira Westberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101439

Ansök här