My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103333

Junior Software Engineer

Vi söker nu dig som under våren tar ingenjörsexamen inom datavetenskap, elektrokteknik eller mekatronik - på jakt efter en spännande roll som involverad programmering och inbyggd programvara. Här ges du möjlighet att arbeta i ett globalt produktbolag, där innovation och teknisk spetskompetens genomsyrar hela verksamheten. Läs mer nedan om hur du kan bli en del av detta expansiva team!

Ansök här

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Våren/sommaren 2024

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Vi på Academic Work söker nu en Junior Software Engineer till vår kund här i Göteborg. Företaget är en av världens största tillverkare av utrustning och diamantverktyg för skärning och borrning i betong, sten, murverk, kakel och asfalt. Produkter som används i byggbranschen av professionella entreprenörer och hantverkare över hela världen och som ständigt utvecklas, där mjukvara och inbyggda system blir än mer centralt för varje produkt.

Vi söker dig som med stor nyfikenhet och ambition om att arbeta med programmering och applikationsutveckling av inbyggda system. Här involveras du genom hela produktlivscykeln och ges den optimala starten i karriären för att förstå och lära dig mer om hur du arbetar med mjuvaruutveckling av applikationer i komplexa och intressanta produkter. Produkterna du kommer arbeta med varierar i storlek och funktion, vilket ger dig goda förutsättningar för att arbeta med toppmodern teknik och vara en del av utveckling av dessa världsklassprodukter tillsammans med ett härligt team av såväl seniora som juniora kollegor. Med ett roligt och tekniskt utmanande jobb i en trevlig arbetsmiljö är detta den perfekta möjligheten för en självgående person som trivs i en dynamisk och samarbetsvillig miljö.

Du erbjuds

En långsiktig roll som initialt börjar som konsult via Academic Work, men där det finns en tydlig ambition om överrekrytering till Husqvarna Constructions på sikt. I arbetslivet förstår vi att vägvalen är många och att alla inte har samma ambitioner. Kanske vill du specialisera dig och bli grym inom ett visst område eller ser du dig en dag sitta på en ledande position? Möjligheterna är många och vår specialitet som bolag är att vara en karriärpartner för att hjälpa dig nå just dina mål. Läs gärna mer om hur vi arbetar med Young Professionals här!

Arbetsuppgifter

 • Design, utveckling och testning av inbyggda programvarulösningar för exempelvis borrmaskiner, väggsågar, rivningsrobot, dammsugare
 • Programmering i C/C++
 • Utveckling och underhållning av dokumentation för programvarulösningar

Vi söker dig som

 • Har en avslutad kandidat/civilingenjörsexamen inom elektronik, data eller mekatronik
 • Har ett stort intresse för programmering
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska inom både tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet
 • Har god grundkunskap inom C/C++

Det är meriterande om du har

 • Genomfört ett relevant examensarbete där du arbetat med hårdvarunära mjukvaruutveckling
 • Tidigare arbetar deltid-/sommarjobb inom liknande område på ett produktbolag

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Jonna Eriksson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg02@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103333

Ansök här