My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100907

Junior System Engineer till globalt elektronikbolag!

Har du en examen inom fysik, maskinteknik eller elektronik? Har du även ett stort intresse för teknik och att resa? Då är detta tjänsten för dig! Vi söker nu en System Engineer till vår kund i Täby. Vår kund verkar inom elektronikbranschen och har flera år i rad blivit utsedd till en av de bolagen som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter via Karriärföretagen. Vill du vara med och skapa framtiden? Läs vidare!

Ansök här

Plats: Täby

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Mars

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I rollen som System Engineer kommer du att delta i hela systemets implementeringsprocess, från start-up i Sverige till installation och distribution hos internationella kunder, i främst Asien. Du kommer att resa med en projektgrupp på 3-4 kollegor och du kommer att spendera ungefär 90-120 dagar utomlands på årsbasis. Detta är ett fantastiskt tillfälle för dig att trivas och utvecklas inom ett växande globalt företag och dessutom en unik chans att se världen.

I stor utsträckning kommer du att arbeta med felsökning, problemlösning och installation. Du kommer även att arbeta med optisk inriktning samt finjustera elektriska och mekaniska delsystem genom hela projektet. För att lyckas i denna position bör du ha en lösningsorienterad och analytisk inställning. Du arbetar gärna med en hands-on attityd - att få saker att fungera. Dessutom är du en dedikerad lagspelare samt en pålitlig och noggrann person.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en bra start på din framtida karriär och en möjlighet att göra framsteg på en professionell och social nivå. Du kommer snabbt att bli en värdefull medlem av teamet och arbeta i nära samarbete med erfarna kollegor på projektuppdrag på en global plattform.

Arbetsuppgifter

 • Felsökning, problemlösning och installation
 • Optisk inriktning, finjustering av elektriska och mekaniska delsystem

Vi söker dig som

 • Har en ingenjörsexamen inom fysik, maskinteknik eller elektronik
 • Är flytande i tal och skrift på både svenska och engelska, då båda språken används dagligen i organisationen
 • Har ett stort intresse för teknik
 • Är villig att resa med kort varsel

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av liknande servicearbeten och/eller internationellt arbete
 • Språkkunskaper i japanska, koreanska eller kinesiska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten
 • Resultatinriktad

Särskilda krav:

 • Utdrag ur Polisens belastningsregister kommer vara ett obligatoriskt moment om man går vidare i rekryteringsprocessen

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Cassandra Martinsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på cassandra.martinsson@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100907

Ansök här