Sökresultat
Annons-ID: 15096755

Junior systemutvecklare till BM System i Uppsala

BM System AB

Vill du jobba med systemutveckling i ett väletablerat företag med egen produktutveckling, mot spännande kunder i samhällsbärande verksamheter? BM System AB expanderar och söker nu fler systemutvecklare som vill vara med på tillväxtresan. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: BM System AB

Stad: Uppsala

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

BM System AB expanderar för att möta den ökande efterfrågan på företagets system och tjänster, och söker därför fler drivna och nyfikna systemutvecklare med stort intresse för teknik och programmering. BM System AB har under lång tid levererat ledningssystem till samhällsbärande verksamheter, som bl.a. säkerhetsbranschen, räddningstjänsten, sjukhus, service, transport och entreprenad.

Här blir du en del av ett mycket kompetent team med fokus på innovativa lösningar och som uppmuntrar egna initiativ, förslag och idéer. All utveckling sker in-house, vilket innebär att du kommer att sitta i BM Systems trevliga lokaler i Uppsala.

Du erbjuds

 • En roll i ett väletablerat företag som jobbar med egen produktutveckling mot samhällsbärande kunder
 • En roll som anpassas efter din kompetens och möjlighet att påverka din egna utveckling
 • Flexibla arbetsförhållanden

Några ord från BM själva:

'' Vi lever efter filosofin att våra medarbetare mår bäst när de får möjligheten till att själva påverka sitt arbete och tillsammans utveckla innovativa system. Trots att vi växer och blir fler och större så är vi måna om den personliga känslan och friheten. Vi gillar människor med drivkraft, engagemang och som tror på att vi når längst genom att arbeta tillsammans. Det är det som gör BM System till en attraktiv samarbetspartner och arbetsplats. ''

Arbetsuppgifter

 • Nyutveckling och underhåll av BM Systems produkter och tjänster
 • Fullstackutveckling i .NET

Vi söker dig som

Vi söker dig som gillar problemlösning, har en god analytisk förmåga och är lösningsfokuserad. Du har ett brinnande intresse för systemutveckling, strävar alltid efter att utvecklas och ser positivt på kunskapsdelning för att stärka teamets samlade kunskap.

Vi ser att du som söker tjänsten har:

 • Högskoleutbildning inom data- eller systemvetenskap, eller motsvarande
 • Goda kunskaper inom objektorienterad programmering

Vi ser det som meriterande om du har:

 • Erfarenhet som systemutvecklare inom .NET/C#
 • Kunskaper inom: .NET/C#, ASP.NET MVC, SQL, TypeScript/JavaScript, Xamarin

Du uttrycker dig flytande i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Utöver ovanstående så lägger vi stor vikt vid dina personliga kompetenser. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Analytisk
 • Lösningsorienterad
 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

BM System AB

BM System är ett Uppsala-baserat mjukvaruföretag som grundades 1991. Verksamheten består av utveckling och marknadsföring av egna produkter samt konsultverksamhet och projektledning. Nyfiken på att veta mer? Då kan du läsa mer här!

Bli direktrekryterad till BM System AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här