info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099331

Junior sales engineer till internationellt automationsbolag!

Precibeo AB

Redo att kickstarta karriären? Nu söker PRECIBEO dig som har ett stort tekniskt intresse som drivs av att göra affärer samt skapa långsiktiga kundrelationer på en internationell marknad. Här erbjuds du en varierad roll med hög delaktighet i företagets försäljningsarbete och tillväxtresa. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: Precibeo AB

Plats: Uppsala

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

Det Uppsalabaserade företaget PRECIBEO utvecklar, tillverkar och säljer automationslösningar för rörelser med nanometerprecision till kunder inom konsumentelektronikindustrin, halvledarindustrin och life science. De modulära produkterna erbjuder en unik kombination av kraft, precision och rörelselängd, och kan snabbt kombineras ihop till kundspecifika lösningar i ett kompakt och användarvänligt format. PRECIBEO befinner sig på en stark tillväxtresa, och ska nu utöka teamet med en junior sales engineer.

I rollen som sales engineer kommer du ta del av hela försäljningsprocessen mot företagets befintliga återförsäljare runt om i världen. Du kommer att besvara förfrågningar, offerera och fakturera samt bistå med support. Du kommer vidare att driva marknadsföring i form av att projektleda utveckling och underhåll av bland annat hemsida, LinkedIn och produktdatablad i syfte att underlätta säljarbetet hos PRECIBEOS återförsäljare. Du kommer även genomföra tester på befintliga och nya produkter för att således analysera och dokumentera resultat som förmedlas i marknadsföringsmaterial. Som sales engineer hos PRECIBEO erbjuds du en roll där din tekniska kompetens i kombination med din förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer står i fokus.

Du erbjuds

 • Arbete i ett växande företag med välkända kunder runtom i världen inom konsumentelektronikindustrin, halvledarindustrin och life science
 • Möjlighet att förvalta och bygga internationella kundrelationer
 • En arbetsplats med familjär organisationskultur med kompetenta kollegor
 • Tydliga interna karriärmöjligheter

Några ord från Karen Forslund, Production Operations Engineer, om varför hon trivs hos PRECIBEO:

''Min roll innefattar många roliga och utmanande arbetsuppgifter, detta eftersom vi jobbar med spännande och avancerade produkter. Vi är ett kompetent team som brinner för att hjälpa varandra där vi gemensamt jobbar mot samma mål i företagets tillväxtresa.''

Arbetsuppgifter

 • Löpande försäljningsarbete genom att besvara förfrågningar, offerera samt fakturera mot företagets internationella återförsäljare
 • Marknadsföring mot företagets globala återförsäljarnätverk
 • Genomföra tester på befintliga och nya produkter
 • Förvalta kundrelationer och långsiktiga samarbeten med återförsäljare runt om i världen

Vi söker dig som

 • Har studerat en teknisk högskole-/universitetsutbildning, gärna med teknisk inriktning eller med relevant kompletterande arbetslivserfarenhet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då all kommunikation med företagets kunder sker på engelska, till största delen skriftligen

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är prestigelös, ansvarstagande och initiativtagande med ett stort eget driv. Vi ser även att du har ett genuint tekniskt intresse med ett strukturerat arbetssätt. Vidare ser vi att du är:

 • Kommunikativ
 • Serviceinriktad
 • Lösningsorienterad
 • Samt har en god samarbetsförmåga

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Precibeo AB

PRECIBEO utvecklar, tillverkar och säljer modulära automationslösningar för rörelser med nanometerprecision till kunder inom konsumentelektronikindustrin, halvledarindustrin och life science. PRECIBEO säljer de användarvänliga modulerna i partnerskap med återförsäljare världen över, som i sin tur kombinerar modulerna till kundspecifika lösningar med en unik kombination av kraft, precision och rörelselängd, i ett kompakt och användarvänligt format. Klicka HÄR för att läsa mer om PRECIBEO på företagets hemsida.

Bli direktrekryterad till Precibeo AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Anna Skogum eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099331

Ansök här