info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099413

Junior utvecklare till Jönköping!

Har du ett stort intresse för utveckling samtidigt som du trivs med att arbeta praktiskt? Nu söker vi dig som har en bakgrund inom mjukvara med ett öga för detaljer och som drivs av att arbeta med problemlösning. Här finns goda utvecklingsmöjligheter då du som junior får chansen att axla ett stort ansvar redan från start.

Ansök här

Plats: Jönköping

Jobbkategori: IT

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I den här tjänsten kommer du att arbeta med mjukvaruutveckling på ett företag med starkt varumärke. Ditt ansvar är att driva utvecklingen av mjukvarutestmetoder och processer framåt på avdelningen, tillsammans med ytterligare en kollega. Du kommer att arbeta i en medelstor grupp som främjar enkla samarbeten. I den här rollen får du möjligheten att använda moderna verktyg och den nyaste tekniken för att utföra ditt arbete. Arbetet är projektbaserat och du kommer att vara involverad i flera projekt samtidigt tillsammans med dina kollegor. Här kan du därmed förvänta dig en varierad vardag som består av strukturerat och analytiskt arbete såväl som att arbeta praktiskt, då du även kommer att provköra produkterna. För att lyckas i rollen kommer du att få en god introduktion i vad tjänsten innebär samt gå bredvid en mer erfaren kollega.

Här erbjuds du att få arbeta i en internationell koncern med ett stort kontaktnät med goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar inom företaget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi dessutom stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Arbeta med utveckling i C/C ++ och i C#
  • Analysera kravspecifikationer och arbeta med buggrapportering
  • Arbeta med kodgranskning och felsökning
  • Utföra tester och köra produkterna i verklig miljö

Vi söker dig som

  • Har en högskoleexamen inom data, mjukvara eller likvärdigt, alternativt tar examen till sommaren
  • Har goda kunskaper i C/C++/C# eller annat likvärdigt programmeringsspråk
  • Är flytande i såväl tal som skrift i svenska och engelska då det används i ditt dagliga arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Noggrann
  • Problemlösande
  • Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099413

Ansök här