info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098866

Juniora produktionstekniker till Prevas!

Prevas Industrial Innovation AB

Prevas växer och söker nu nya kollegor till kontoret i Västerås. Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill arbeta med projekt inom produktionsprocesser. Prevas erbjuder en stor variation av uppdrag som anpassas utifrån din nivå och dina utvecklingsmöjligheter inom rollen och företaget är många. Vill du vara med och ta fram tekniska lösningar med hjälp av din kreativa sida? Då kan detta vara tjänsten för dig, välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Prevas Industrial Innovation AB

Plats: Västerås

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående/ enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som produktionstekniker arbetar du med att stödja och effektivisera produktionsprocesser hos Prevas kunder. Dina uppgifter kan inkluderar att delta i eller leda industrialiserings- och förbättringsprojekt, anpassa produktion till nya produkter. Du kan också arbeta med att skapa produktionslinjer, standardisera arbete, införa Lean produktion, automatisering, maskininvesteringar, simulering, layoutoptimering och mer. Du anpassar dig efter varje kunds behov och tar fram individuella lösningar. Du arbetar både individuellt och i team, och successivt lämnar över förändringarna till kunden när uppdraget avslutas.

För att introduceras till rollen och Prevas kommer du gå ett introduktionsprogram tillsammans med andra nyanställda. Med 200 kollegor på det moderna kontoret i Västerås och över 900 i Skandinavien kommer du bli en del av ett uppfinningsrikt företag och arbeta mot att göra kundens vardag mer effektiv, användarvänlig och lönsam.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter

 • Driva projekt inom produktionsteknik och agera kravställare.
 • Effektivisera och utveckla produktionsprocesser.
 • Samarbeta med interna kollegor och medarbetare på kundföretagen.

Vi söker dig som

 • Har en relevant universitets-/högskoleexamen, meriterande om du har läst inom maskinteknik, produktionsutveckling, produktutveckling eller logistik.
 • Stort intresse för teknik och tillverkande industri.
 • Kan tala och skriva flytande på svenska och engelska då språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

 • Arbetslivserfarenhet från liknande roll inom industrin eller jobbat med produktion alternativt som operatör.
 • Goda kunskaper i CAD.
 • B-körkort.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Anpassningsbar
 • Nätverkande
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Prevas Industrial Innovation AB

Läs mer om Prevas och deras erbjudande HÄR!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Malin Nilsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098866

Ansök här