My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101729

Jurist till globalt läkemedelsföretag!

Är du en junior jurist som är redo för att ta nästa kliv i karriären? Är du dessutom prestigelös, kommunikativ och trivs med att arbeta i team? Då tror vi att du kan vara den vi söker. Vår kund är ett av världens största bioteknikbaserade läkemedelsföretag med verksamhet i över 100 länder och de söker nu förstärkning i form av en kontraktshandläggare. Skicka in din ansökan redan idag - urval sker löpande.

Ansök här

Plats: Frösunda, Solna

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid

Startdatum: 8-17

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vår kund är ett större läkemedelsföretag med verksamhet i över hundra länder. Ända sedan starten vår kund varit pionjär i utvecklingen av läkemedel baserat på ny teknologi inom cell- och molekylärbiologi. En av bolagets avdelningar kallas kliniska prövningsverksamheten och fokuserar på länderna i framförallt Norden och Baltikum och det är till denna avdelning vi nu söker en kontraktshandläggare för ett långsiktigt konsultuppdrag.

I dagsläget består avdelningen av drygt 25 personer där fyra av dem arbetar i rollen som kontraktshandläggare. Bolaget har en stark kultur där "laget före jaget" genomsyrar känslan på kontoret. Kontoret är placerat i Frösunda med öppet landskap och trevlig miljö där det ofta bjuds på både fika, frukost och olika typer av events.

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd av Academic Work och arbeta på uppdrag hos vår kund. Deras förhoppning är att hitta en konsult som vill stanna långsiktigt och som har möjlighet att börja någon gång i mars.

Du erbjuds

 • Ett långsiktigt konsultuppdrag på ett stort, globalt läkemedelsföretag med en stark kultur och en engagerad chef på plats
 • Möjligheten att bredda dina erfarenheter inom kontrakt, förhandling och GDPR
 • En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig under uppdraget Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Arbeta med kontrakt för kliniska prövningar mot sjukhus. Detta innebär skapande och förhandlande av kontrakt och budgeta
 • Ansvara för att betalningar genomförs på rätt sätt
 • Samarbeta nära bolagets legala medarbetare som sitter i olika länder i Europa

Vi söker dig som

 • Har en avslutad akademisk juristexamen
 • Har mycket goda kunskaper i engelska samt mycket goda kunskaper i ett av de skandinaviska språken i tal och skrift, detta då båda språken kommer användas dagligen i rollen
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete inom GDPR
 • Meriterande: Tidigare erfarenhet av juridiskt arbete

För detta uppdrag lägger vi mycket stor vikt vid kandidaternas personliga egenskaper. Som person ser vi att du är prestigelös där du inte är rädd för att arbeta dynamiskt och flexibelt. Du tycker om att arbeta i team där du trivs med att hjälpa andra samtidigt som du inte är rädd för att be om hjälp när det behövs. Vidare ser vi att du är kommunikativ, utåtriktad och dessutom har lite "skinn på näsan".

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Nelly Hedin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts06@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101729

Ansök här