Sökresultat
Annons-ID: 15097488

Kalibreringsassistent på deltid

DEWESOFT AB

Är du tekniskt intresserad och vill få meriterande erfarenhet inom kalibrering? Är du en flexibel person som kan hoppa in och jobba på kortvarsel? Då kan detta vara tjänsten för dig! Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Företag: DEWESOFT AB

Stad: Göteborg

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Dewesoft utvecklar och producerar datainsamlings-, test- och mätinstrument som används över hela världen för att säkerställa snabb kommunikation, nya säkrare fordon och produkter som förbättrar vardagen.

I rollen som Kalibreringsassistent på Dewesoft erbjuds en varierad vardag där du kommer att hjälpa och stötta Kalibreringsteknikern på plats, detta innebär att arbetet kräver fysisk närvaro på Importgatan - Hisingen under kontorstid.

Arbetsuppgifter

  • I arbetet ingår det att utföra service och kalibrering av Dewesofts olika mätsystem som kunder skickar in för årlig kalibrering. Det kräver en inlärningsprocess för att förstå och använda det aktuella mätsystemet samt utföra korrekta kalibreringar. Utöver detta är det en viktig del av arbetsuppgifterna att hantera administrativa aspekter, såsom dokumentation av varje mätsystem. Arbetet inkluderar även anslutning av kablage samt andra nödvändiga komponenter för att säkerställa korrekt kalibrering och funktion.

Vi söker dig som

  • Studerar en eftergymnasial utbildning
  • Har flexibiliteten och kan komma in till arbetet på kort varsel (vid t.ex sjukluckor)
  • Ser dig själv som en praktiskt lagd person
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med administration
  • Har ett tekniskt intresse
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då det krävs i det dagliga arbetet

Meriterande med erfarenhet eller kunskap inom elektronik eller mekatronik

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Noggrann
  • Flexibel
  • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här