My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101884

Klinikassistent på deltid till Arch Clinic

Studerar du på eftergymnasial nivå med minst 2 terminer kvar av dina studier? Är du på jakt efter ett flexibelt extrajobb där du vara med och bidra till människors hälsa och välmående? Då är det dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Ansök här

Plats: Kopparvägen 28, Falun

Jobbkategori: HR/kontor/administration

Omfattning: Deltid, 8-10h/vecka

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Arch Clinic är en klinik för skönhet och helhetshälsa. De är experter på vetenskapligt bevisade, icke-kirurgiska metoder för att förbättra sina kunders kropp och välbefinnande. På Arch Clinic förstår de att varje individ är unik och att kroppens alla system fungerar i samspel och harmoni med varandra. Därför är deras mål att erbjuda sina kunder skräddarsydda behandlingsplaner och individuellt anpassade träningsprogram baserade på deras specifika behov och mål. De använder sig av spjutspetskunskap inom neurologi, biologi och fysiologi samt högteknologiska instrument som världsledande icke-termisk lågenergi-laser (LLLT). Dessa verktyg förbättrar interaktionerna mellan kroppens olika system och optimerar deras inverkan på prestation, smärtreduktion och fettreduktion. De erbjuder sina kunder högkvalitativa och resultatinriktade metoder och behandlingar utan kirurgiskt ingrepp. Dessa metoder hjälper till att öka prestation, behandla smärta och reducera lokala fettdepåer och celluliter på kroppen.

Nu vill de välkomna en klinikassistent till deras klinik i Falun. Du kommer att arbeta cirka 8-10h/vecka med att välkomna kunder, visa de rätt och hantera maskinen som utför behandlingen. Här kan du läsa mer om den behandlingen. Vi tror att du har ett stort intresse för hälsa och att du brinner för att ge bra service. Introduktion sker på plats och arbete kan komma att förekomma såväl dagtid som kvällstid.

Du erbjuds

  • Ett spännande extrajobb vid sidan av dina studier
  • Få bli en del av ett team som har stor passion för människans hälsa och välbefinnande
  • På sikt kunna utvecklas och lära dig fler behandlingsmetoder och få större ansvar

Vi söker dig som

  • Studerar på en eftergymnasial nivå och har minst 2 terminer kvar av dina studier
  • Talar och skriver obehindrat på svenska då det krävs för arbetsuppgifterna
  • Har ett stort intresse för mötet med människan och deras välbefinnande

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Självgående
  • Nätverkande
  • Serviceinriktad

För att trivas i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för människors välmående, du är en lugn och stabil person som har lätt för att skapa relation och alltid har kunden i fokus för att kunna ge förstklassig service. Vidare tror vi att du inte är rädd för att ta egna initiativ samt har hög personlig mognad.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Back eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gav01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101884

Ansök här