info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15095907

KMA-samordnare till NCC i Östersund!

Är du studerande på eftergymnasial nivå på minst 50 % och på jakt efter ett meriterande extrajobb med start till hösten? NCC söker en KMA- samordnare, en varierad roll där du arbetar med en bredd av arbetsuppgifter och självständigt kommer driva ditt arbete framåt. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Företag: NCC Sverige AB

Plats: Östersund

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Deltid, Deltid, med goda förutsättningar till heltid efter avslutade studier

Startdatum: Oktober/November 2023

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden, som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar bygg- och infrastrukturprojekt, produktion av asfalt och stenmaterial samt kommersiell fastighetsutveckling.

NCC i Östersund är nu i behov av förstärkning av en KMA- Samordnare till sitt projekt i Hammarforsen. Du som KMA-Samordnare utgör en viktig roll i projektet då du stöttar i frågor gällande kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö samt verkar för att projektet följer gällande regelverk.

Du erbjuds

  • Ett långsiktigt och flexibelt extrajobb vid sidan av dina studier där det finns goda möjligheter till att övergå till heltid efter avslutande studier.

Arbetsuppgifter

  • Leda, dokumentera och återkoppla KMA-frågor i projektet
  • Under projektets gång identifiera, följa upp och driva förbättringsarbete i samarbete med övriga medarbetare

Vi söker dig som

  • Är studerande på eftergymnasial nivå på minst 50 % med KMA-anknytning, exempelvis samhällsbyggnad, anläggningsingenjör, arbetsmiljöingenjör eller annan näraliggande utbildning som vi bedömer relevant
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet
  • Innehar B-körkort

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av KMA-arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad
  • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

NCC Sverige AB

Läs mer om NCC HÄR!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Annie Eklund eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sun01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15095907

Ansök här