info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098279

Köksmästare till The Bishops Arms på Vasagatan!

Bishop Scandinavia AB

Brinner du för matlagning och vill få chansen att utvecklas hos en trygg och stabil arbetsgivare som befinner sig i tillväxtfas? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i restaurangkök och kanske även leda och fördela arbetet? Då är rollen som köksmästare hos The Bishops Arms på Vasagatan något för dig. För rätt person, som påvisar driv och engagemang, finns chansen att även vara med och driva, anpassa och bygga The Bishops Arms nya restaurang på Odengatan! Skicka in din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Företag: Bishop Scandinavia AB

Plats: Stockholm

Jobbkategori: Hotel / Restaurant / Tourism

Omfattning: Heltid, Heltid, inkluderar även kvällar och helger

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

The Bishops Arms ligger centralt beläget på Vasagatan i Stockholm. Vasagatan är en av kedjans största restauranger och erbjuder både lunch- och middagsverksamhet. På gastropuben får du dagligen besök av glada gäster som är på besök i Stockholm och som känner igen The Bishops Arms från sin hemort. Gastropuben är en blandning av restaurang och pub där fokus ligger på hantverksmässigt och noga utvald mat och dryck för alla smaker. Hos The Bishops Arms kommer du att laga mat med utgångspunkt i svenska smaker, svensk ölkultur och med fokus på det lokala. Här blir du blir en del av ett starkt team där trivsel värderas högt.

Du erbjuds

 • En arbetsplats som kännetecknas av hjälpsamhet och högt i tak
 • Att bli en del av ett tryggt företag som befinner sig i tillväxtfas
 • Frihet under ansvar och möjligheten att själv sätta din prägel på restaurangen
 • En arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom företaget och koncernen

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos The Bishops Arms.

Arbetsuppgifter

I rollen som köksmästare har du det övergripande ansvaret för driften av köket. Du har även resultatansvar där vissa administrativa uppgifter ingår i arbetet. Exempel på sådana uppgifter kan vara:

 • Ansvara för bemanning & schemaläggning av köket
 • Anställning av kökspersonal i samråd med Pubchef
 • Fakturahantering och månadsvis inventering
 • Menysättning tillsammans med Pubchef samt Menyplanering (så som recept- och menyskrivning, kalkylering)
 • Leda arbetet i köket, vidta åtgärder och följa upp att personalen arbetar efter satta kriterier och policys och når förväntade mål och KPIer
 • Beställa service/reparationer av utrustning
 • Ansvar för miljöarbetet i köket inklusive HACCP, uppföljning och upprättande av egenkontrollsrutiner

Vi söker dig som

 • Har minst ett par års erfarenhet av att arbeta i som köksmästare, kökschef eller sous-chef
 • Goda ledaregenskaper
 • Har grundläggande kunskaper i både skrift och tal på svenska och goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av en ledande position

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Självgående
 • Strukturerad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bishop Scandinavia AB

The Bishops Arms är en kedja med kvalitativa gastropubar som står starka i den brittiska pubtraditionen med ett fantastiskt utbud av dryck och mat. Den första The Bishops Arms öppnade 1993 och idag finns det drygt 40 The Bishops Arms pubar från Kiruna i norr till Malmö i söder. Ungefär hälften av alla pubar ligger i anslutning till ett Elite Hotel och våra pubar har öppet alla dagar om året.

Bli direktrekryterad till Bishop Scandinavia AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Elin Sjösten eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ste03@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098279

Ansök här