My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099909

Komponentingenjör till Husqvarna Group!

Husqvarna AB

Nu har vi rollen för dig som trivs med att vara specialisten i ett rum fullt av tekniska lösningar i världsklass. Med din bakgrund inom elektronik kommer du här arbeta i en roll där du både får fördjupa dig rent tekniskt i komponenterna och arbeta kommunikativt mot olika aktörer inom och utom organisationen. Välkommen in med din ansökan!

Ansök här

Företag: Husqvarna AB

Plats: Huskvarna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, Långsiktigt uppdrag

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I denna roll kommer du tillhöra Husqvarna Groups elektronikteam där ditt huvudfokus är komponenterna. Här kommer du arbeta med specifikationer, lägga testplaner och hålla kommunikationen mot leverantörerna. Det är därmed viktigt att du besitter en god förståelse för elektronik, då du i hög omfattning kommer arbeta med tekniska frågor. Utöver detta kommer din dag också präglas av mycket internt samarbete mot andra avdelningar, såsom testavdelningen.

Med dina 9 kollegor får du tillhöra ett mindre team, där det är enkelt att samarbeta över gränserna. Stämningen är familjär och kreativ där alla bidrar. Teamet arbetar brett och ansvarar för hela elektronikkedjan, från skiss till industrialisering, med ett tydlig framåtsträvande och fokus på den nyaste tekniken.

Du erbjuds

Här erbjuds du att få arbeta i en världsledande koncern med goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi dessutom stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande!

Vi söker dig som

  • Har en utbildning inom elektronik, automation, mekatronik eller liknande
  • Har erfarenhet från en liknande roll där du har erhållit förståelse för elektronikkomponenter, antingen genom konstruktion eller tidigare arbete med komponenter
  • Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, då detta är koncernspråket

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Affärsinriktad
  • Självgående
  • Innovativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Husqvarna AB

Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och identifierar sig själva som världens äldsta startup. Ett stort och världsledande företag sett till omsättning men ett litet och familjärt bolag i väggarna. Allas idéer välkomnas och uppskattas. Det är nära mellan avdelningarna och utvecklingsambitioner flödar i koncernen. Vad gör Husqvarna då i det dagliga arbetet? Jo de levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099909

Ansök här