My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15103899

Konstruktionsansvarig till ledande läkemedelsföretag!

Gillar du att vara i en drivande roll där du får komma med förslag till förändringar, variationer och förbättringar kommer du trivas bra i rollen som konstruktionsansvarig. I rollen kommer du vara företagets råvaruexpert och arbeta med att säkerställa definierad kvalitét genom råvarornas livstid från industrialisering till avveckling. Ansök redan idag!

Ansök här

Plats: Brunna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Academic Work söker nu en konstruktionsansvarig till ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. De står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. De sätter människan i centrum, oavsett om det rör sig om en patient, kund och medarbetare. Anläggning i Brunna är en av världens modernaste produktionsanläggningar för intravenösa näringslösningar med en högteknologisk produktionsprocess.

Som konstruktionsansvarig arbetar du i en varierad och ansvarstagande roll där du kommer vara företagets expert för råvaror. Du kommer säkerställa definierad kvalitét genom råvarornas livstid från industrialisering till avveckling genom att utforma och upprätthålla internspecifikation, tillverkningsmetod och övriga styrande dokument. Det innebär att säkerställa att innehållet i dessa styrande dokument överensstämmer med externa specifikationer, farmakopéer och guidelines.

Anställningen är ett vikariat på ett år med chans till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du erbjuds

 • Att få vara en del av ett team med engagemang och patienten i fokus
 • En arbetsplats med högt i tak där klimatet beskrivs som öppet och hjälpsamt
 • Chansen att få värdefull erfarenhet hos ett företag i framkant

Arbetsuppgifter

 • Ansvarar för att utfärda, granska och godkänna CMC- och extern dokumentation som ingår i registreringsfiler enligt gällande guidelines
 • Ansvara för att koordinera arbetet för att generera dokument rörande API och excipients i Modul 3 samt QOS för råvaror vid registreringsärenden såsom nyregistreringar
 • Ansvara för utvärdering, kvalificering och implementering av nya råvaror till fabrikerna i Brunna och Uppsala
 • Vara avdelningens representant i olika projektgrupper
 • Delta i industrialiseringsprojekt vid uppskalning och validering
 • Bedöma CC-ärenden utifrån produktkvalitet/ta in regulatorisk bedömning samt i samråd med lämplig CC-gruppering eller PQRB

Vi söker dig som

 • Högskoleutbildning inom kemi/naturvetenskap alternativt apotekare
 • Erfarenhet av läkemedelsproduktion, råvaror och kvalitetsarbete inom läkemedelsindustri, GMP
 • Erfarenhet av regulatorisk dokumentation
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska både muntligt och skriftligt

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Lätt för att samarbeta och kommunicera
 • Kvalitetsmedveten och noggrann
 • Initiativtagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Hanna Agbelin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på hanna.agbelin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15103899

Ansök här