Sökresultat
Annons-ID: 15095322

Konstruktör inom stål/betong till KFS AnläggningsKonstruktörer

Har du en bakgrund inom väg- och vatten, bygg eller samhällsbyggnad samt erfarenhet från stål-, betong- och/eller geokonstruktion? Vill du arbeta nära några av Sveriges främsta aktörer inom samhällsbyggnad och infrastruktur? Om så är fallet kan KFS erbjuda en arbetsplats där du får möjlighet att bredda och spetsa din kompetens inom konstruktion. Du kommer att vara en del av ett team med 30 kompetenta och öppna kollegor varav de flesta är ingenjörer. Vi söker dig som gillar att lösa problem, har en positiv attityd och älskar utmaningar. Om detta passar in på dig är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Höst 2023 enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

KFS AnläggningsKonstruktörer är specialister inom vattentorn och andra va-anläggningar, broar, vattenkraftsdammar, hamnar och kajer. Som konstruktör kommer du att arbeta i projektform med flera kollegor, nära beställare och externa sidokonsulter. KFS erbjuder dig som medarbetare en arbetsmiljö där teamet är i fokus och med stora utvecklingsmöjligheter. Som konstruktör kommer du att arbeta med pågående och kommande anläggningsprojekt i team. Efter en inlärningsperiod är din uppgift att ansvara för beräkning och konstruktionsplanering i nära samarbete med äldre och yngre kollegor. Under den första tiden i rollen kommer du att få möjlighet till att arbeta brett över de olika teknikområdena. Du får därefter möjligheten att specialisera dig vidare utefter intresse och projekt.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos KFS.

Arbetsuppgifter

 • Utföra statiska beräkningar av betong-, stål- och/eller geokonstruktioner.
 • Utföra beskrivningsarbete enligt AMA.
 • Genomföra utredningar av reparationsåtgärder och skadeutredningar.
 • Konstruera med hjälp av 2d- och 3d-cad.

Vi söker dig som

 • Har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom väg- och vatten, samhällsbyggnad eller bygg.
 • Behärskar svenska på en professionell nivå i tal och skrift.
 • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet från antingen konstruktion av stål, betong och/eller geokonstruktioner inom exempelvis vattenkraftanläggningar, broar, hamnar eller huskonstruktion.

Det är meriterande om du har

 • Har erfarenhet av arbete i CAD-program.
 • Har erfarenhet av beräkningsprogram som till exempel FEM-design, Lusas, Geoslope eller Plaxis.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du inkommer med ett CV och ett personligt brev där du motiverar ditt intresse för tjänsten.

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Information

KFS AnläggningsKonstruktörer är en personalägd ingenjörsfirma som bildades 1991. Kontoret ligger i Solna men uppdragen är spridda över hela landet – från Luleås kajer via vattenkraftsdammar i Norrlands inland till hamnen i Åhus.

KFS har ofta förmånen att i samverkan med beställarna delta i projekt från planeringsstadium till färdigställande av anläggningen. Detta har inneburit att de har god erfarenhet av att driva projekt inom flertal olika skeden och verksamhetsområden.

Läs gärna mer om några av deras referensobjekt här.

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här