info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099584

Konstruktör till Vattenbyggnad

Vattenbyggnad i Sverige AB

Här välkomnas du till ett familjärt bolag som låter dig få växa och vara med att utveckla konstruktionsarbetet. Är du bekväm med CAD och har några års erfarenhet, då kan du vara den vi söker i tjänsten som konstruktör till Vattenbyggnad!

Ansök här

Företag: Vattenbyggnad i Sverige AB

Plats: Örebro

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vattenbyggnad specialiserar sig på entreprenader och utredningar i vatten och arbetar i hela kedjan- från förstudie till färdigt projekt. Bolaget utför underhållsarbeten, byggentreprenader och miljöanpassningar i och omkring dammar, vattenkraftverk samt angränsande vattenmiljöer.

Vattenbyggnad är grundat av Johan Lind och Lars Eriksson, vilka har en gedigen erfarenhet inom området. Hos Vattenbyggnad välkomnas du till en familjär och öppen arbetsplats. Här är prestigelösheten hög, och beslutsvägarna korta. Bolaget har varit etablerade i cirka tre år och har idag 23 anställda. Eftersom det är en liten och sammansvetsad arbetsplats arbetar man ibland över gränserna. Detta innebär en stor möjlighet för dig att utvecklas även utanför ditt kompetensområde, utifrån vad som intresserar dig. Du kommer samarbeta med kollegor med olika specialistkompetenser.

Nu utökar Vattenbyggnad teamet med en erfaren konstruktör. Vi söker nu dig vars hjärta klappar lite extra för just CAD och konstruktion. På Vattenbyggnad ges du en roll med möjlighet att planera och lägga upp ditt eget arbete. Dessutom kommer du erbjudas stora möjligheter att påverka bolagets arbetssätt kring CAD och konstruktion, då du kommer att ansvara för att upprätta mallar och strukturer inom detta område.

Du erbjuds

 • En roll på ett familjärt bolag med stora karriärmöjligheter där du till viss del framåt kan forma din egen roll på bolaget
 • En roll med mycket frihet under ansvar
 • Möjlighet till tillsvidareanställning med fast månadslön

Arbetsuppgifter

 • Handlägga ärenden som ritnings- och karttekniker i programvaror som exempelvis Autodesk Civil3D, Revit, AutoCAD, ESRI Arcmap, QGIS
 • Genomföra konstruktionsberäkningar avseende stål-, betong- och träkonstruktioner
 • Genomföra operativt fältarbete, mätuppdrag, fotodokumentation, drönarkartering, batymetriska undersökningar mm
 • Beräkning, dimensionering och modellering av åtgärdsförslag kopplade tillvattenbyggnadsprojekt
 • Stötta övriga verksamheten och team i andra projekt/uppdrag med mallar, ritningslayouter, konstruktions- och övrig ritningsteknisk kompetens
 • Medverka till kompetensförstärkning och kompetensspridning inom teamet och företaget

Vi söker dig som

 • Har mycket goda kunskaper inom CAD. (Förslagsvis programvarorna Autodesk Civil3D, Revit och Autocad)
 • Goda kunskaper i Office365 med fokus på powerpoint, excel och word
 • Grundläggande kunskaper i svenska, detta då samarbete med kollegor och kunder kräver det
 • Körkort B

Det är meriterande om du har

 • Tidigare erfarenhet av CAD-konstruktion inom vatten, bro eller liknande som bedöms relevant för tjänsten
 • Relevant teknisk utbildning, t.ex. byggnadsingenjör
 • Erfarenhet från programvara inom lastfallsberäkning och dimensionering

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Strukturerad
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Vattenbyggnad i Sverige AB

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Erika Örneus eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099584

Ansök här