info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099578

Konstruktör till Xylem Water Solutions i Göteborg!

Nu har du chansen att bli en del av ett modernt och världsledande företag inom vattenteknik! Vi söker dig med ett tekniskt intresse som vill arbeta både självständigt och i team. Arbetet innehåller varierande uppgifter med teknisk problemlösning inom flera spännande projekt. Du erbjuds ett utvecklande arbete där ambitionen är att din roll som konstruktör på sikt utvecklas till en projektingenjörsroll. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Ansök här

Företag: Xylem Water Solutions Sweden AB

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, 100%

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

I en värld där utmaningarna ständigt växer till följd av faktorer som klimatförändringar, urbanisering och krav på ökad energieffektivitet, levererar Xylem banbrytande teknologier för vattenhantering genom hela vattenets livscykel. Företaget verkar i mer än 150 länder världen över och arbetar för att skapa innovativa och smarta tekniklösningar som uppfyller världens behov inom energi, avloppsvatten och vatten.

I rollen som konstruktör hos Xylem verkar du i hela kedjan, från anbud och sälj till slutförande av projekt. Du ingår i ett litet team där du tillsammans med kollegorna kommer hjälpas åt med arbetsuppgifterna. Vidare kommer du att utgöra en viktig funktion i verksamheten där fokus ligger på samarbete med leverantörer och underentreprenörer. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter exempelvis inom enklare serviceuppdrag som innebär framtagande av tekniska lösningar av maskinell utrustning och rörsystem.

Du erbjuds

 • Ett självständigt arbete med goda utvecklingsmöjligheter
 • En viktig roll i ett kompetent och engagerat team
 • En trevlig och schysst arbetsmiljö där du snabbt känner dig hemma

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ta fram och hantera teknisk dokumentation
 • Uppritning av layouter och flödesscheman
 • Framtagning av tillverknings- och montageritningar, hållfasthetsberäkning, kontrollplaner, bygghandlingar och relationsritningar

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom Byggnadsteknik, Vatten och Avlopp eller Maskinteknik, alternativt motsvarande erfarenhet
 • Har kunskaper och praktisk erfarenhet inom Inventor och AutoCAD
 • Har ett stort tekniskt intresse och drivs av utmaningar i arbetet
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Har erfarenhet av att arbeta med Office paketet
 • Har b-körkort

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Kommunikativ

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Hisings Backa

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Eira Westberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbgj01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099578

Ansök här