Sökresultat
Annons-ID: 15097844

Kravanalytiker till välkänt försäkningsbolag

Som en kravanalytiker har du möjligheten att bli företagets strålande stjärna. Genom att fördjupa dig i företagets innersta arbetingsprocesser och strategier, kan du vara den som banar väg för deras framgång och tillväxt. Din förmåga att identifiera möjligheter och minimera risker kommer att vara nyckeln till att hjälpa företaget nå nya höjder. Låter detta som något för dig? In med ansökan redan idag

Ansök här

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Mitten av Oktober

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Som kravanalytiker har du uppgiften att fördjupa dig i företagsverksamheten och underlätta för dem att uppnå sin maximala potential. Det innebär att du arbetar med att assistera företaget i att klargöra och uppfylla sina mål, samtidigt som du identifierar potentiella fördelar och utmaningar. Genom att dra nytta av möjligheterna och samtidigt minimera riskerna kan du hjälpa företaget att blomstra och växa. I rollen kommer du att jobba med att genomföra verksamhetsanalyser samt leda, driva och samordna framtagning av såväl funktionella som icke-funktionella krav som verksamheten ställer på IT-lösningen. Du samordnar även ändringshantering av dessa krav.

Du erbjuds:

Vi söker dig som

  • Har relevant högskoleutbildning
  • Har minst två års erfarenhet av rapportering eller analys samt erfarenhet av hantering av stora datamängder
  • Harerfarenhet av programmering i SAS, SQL eller liknande programvara
  • Har kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.
  • Har kompetens inom workshopledning

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här