info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099699

Kundinriktad projektledare till MarketDirection

MarketDirection Sweden AB

Bli en del i vårt taggade team som Kundinriktad projektledare! Hos oss på MarketDirection blir du en del av ett stabilt och tryggt företag i en spännande utvecklingsfas. Du kommer att arbeta med kunddriven affärsutveckling för flera uppdragsgivare och projekt samtidigt. I nära samarbete med våra kundansvariga driver, kvalitetssäkrar och utvecklar du det löpande lojalitets-och förändringsarbetet som vi får i uppdrag att göra. Den metod vi använder för att driva arbetet på kallas för Net Promoter Score (NPS) metoden. Motiveras du av att skapa värdefulla kundupplevelser och att bygga starka kundrelationer? Passa på och bidra med dina färdigheter och häng med på en rolig och utvecklande resa tillsammans med oss!

Ansök här

Företag: MarketDirection Sweden AB

Plats: Lilla Bantorget 11, 111 23 Stockholm

Jobbkategori: Marketing / Information / Media

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Startdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Vi söker en driven operativ projektledare som kommer att jobba nära både våra kundansvariga och våra uppdragsgivare. Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning inom undersökningar, inhämtning av kundfeedback och kunddriven affärsutveckling. Att jobba som Kundinriktad projektledare hos oss innebär att du är operativt ansvarig för projekt och ger stöd till våra kundansvariga och övriga medarbetare vid genomförande av olika typer av uppdrag. Det betyder att du är delaktig, följer upp och stämmer av med kundansvarig och uppdragsgivaren längs de olika projektens faser. Som projektledare erbjuds du en föränderlig och spännande roll på ett bolag med ett varmt och engagerat gäng kollegor. En roll som med tid kan utvecklas från projektledning till kundansvar.

Du blir en del i arbetet att efterleva vår mission – att skapa hållbara och starka kundrelationer samt glada och motiverade medarbetare åt våra uppdragsgivare. Ett oerhört inspirerande och roligt jobb.

Arbetsuppgifter

 • Vara aktiv och drivande stöttepelare i alla delar av ett NPS-program (det lojalitets- och förändringsarbete) som vi levererar.
 • Driva, kvalitetssäkra och vara delaktig i leveransen av ett undersökningsprojekts olika delar; från uppstartsmöte och framtagande av förslag på frågeunderlag till delaktighet i upprättande av resultatportal och underlag till resultatrapport.
 • Vara delaktig i workshops och på kundmöten.
 • Vara delaktig, stötta och utveckla våra uppdragsgivare i genomdrivandet av förändringar i syfte att stärka kundrelationer, leverera mer värdefulla kundupplevelser samt peppa och engagera deras medarbetare i arbetet.
 • Bygga upp och stärka relationen till uppdragsgivarna genom att lära känna uppdragsgivarna, förstå affären samt förstå hur organisationen ser ut och vilka utmaningar och förutsättningar de har.
 • Bidra till att utveckla såväl vår som våra uppdragsgivares affär.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet och god kompetens av projektledning kopplad till utvecklingsprojekt med kundfokus.
 • Har erfarenhet och god kompetens av att jobba med undersökningar och kundfeedback av olika slag samt inom analys och rapportarbete.
 • Har stort driv och gärna jobbar såväl självständigt som i team.
 • Tycker om att hålla hög kvalitets- och servicenivå.
 • Har god affärsförståelse och helhetssyn.
 • Skriver och talar svenska samt engelska på en hög nivå då du kommer använda dig av båda språken dagligen i arbetet

Det är meriterande om du har

 • Jobbat med Net Promoter Score (NPS-metoden)
 • En akademisk bakgrund
 • Jobbat med kundupplevelse- och kundnöjdhetsarbete
 • Jobbat med projektledning inom internationella företag
 • Har erfarenhet från kartläggande och mätning av kundresor
 • Har erfarenhet av system inom CX och kundupplevelse

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Driven, nyfiken, social och initiativrik
 • Strukturerad och planerande
 • Noggrann och detaljinriktad
 • Ansvarstagande lagspelare
 • Prestigelös inför varierande arbetsuppgifter

Vi önskar att du i denna rekrytering skickar in ditt cv och ett personligt brev som beskriver dig och din ambition med att vara projektledare hos oss!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

MarketDirection Sweden AB

MarkedDirection är Nordens ledande experter på NPS och helhetsleverantör av NPS-program samt specialister på undersökningar och att driva lönsam förändring med starkt kundfokus. Våra uppdragsgivare är i regel medelstora och stora verksamheter med internationell prägel - inom både B2B och B2C och med stor variation på branscher. Vi jobbar långsiktigt och nära våra uppdragsgivare och ser till att på ett både utmanande och ödmjukt sätt utveckla deras affär.

Vi startade verksamheten 2004. Under årens lopp har vi utfört över 130 NPS projekt och innan NPS fanns på tapeten jobbade vi med annan form av kunddriven affärsutveckling. Exempel på kunder som vi hjälpt genom åren är: Toyota Material Handling, Skanska, ASSA, AGA Linde, Enento, Barncancerfonden (pro bono), Academic Work, Manpower, Puustelli, C More, Memira, SCRO, Läkare Utan Gränser (pro bono), Unicef, Stokab, Golfstore, Marginalen Bank, Alstra Energi, Sitevision och många fler

Bli direktrekryterad till MarketDirection Sweden AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Veronica Zetterström eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stw07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099699

Ansök här