Sökresultat
Annons-ID: 15096995

Kundservicehandläggare på heltid till Wasa Kredit!

Wasa Kredit AB

Trivs du i en arbetsroll där du slutför dina ärenden med stor noggrannhet och håller kundfokus längs hela processen? Wasa Kredit söker nu dig som vill ha ett utvecklande och framförallt roligt heltidsjobb i deras kundservice. För dig som vill ge en kundupplevelse i världsklass, sök tjänsten som kundservicehandläggare redan idag!

Ansök här

Företag: Wasa Kredit AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid, Heltid, 38.75 h/v

Startdatum: September

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Academic Work tillsammans med Wasa Kredit söker nu dig som vill utvecklas inom deras kundserviceteam. Du får in en fot i finansbranschen samtidigt som du kommer in i en gemenskap av andra energirika och drivna medarbetare. Här erbjuds en energi- och fartfylld arbetsplats med coachande ledarskap med fokus på mål, utveckling och uppföljning. Tjänsten är på heltid och sträcker sig 6 månader med mycket goda chanser till överrekrytering därefter.

Tjänsten innebär att på ett proaktivt sätt möta varje kunds behov och informera och besvara frågor rörande deras finansieringsprodukter via telefon och mejl. Du har en viktig roll med mycket kundkontakt och din målsättning är att på ett professionellt sätt överträffa kundens förväntan i varje möte. Rollen passar dig som gärna arbetar i högt tempo, med mycket kundkontakt och i hög förändringstakt.

Vi söker dig som

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för denna tjänst. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och drivs av att ständigt utveckla dig själv och andra. Vi tror att du trivs bra med att arbeta i grupp, men också har ett starkt eget driv och en god förmåga att självständigt leda aktiviteter. I det dagliga trivs du med att ha telefon och mejl som arbetsredskap för att bemöta kunderna på ett proaktivt och professionellt sätt. För att lyckas i rollen som handläggare krävs det att:

  • Du har god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du har erfarenhet av service med telefon som främsta arbetsverktyg
  • Du är ansvarstagande
  • Du är organiserad och kan jobba med flera uppgifter samtidigt
  • Du har förmåga och intresse att hantera såväl enkla som komplexa uppgifter och frågeställningar
  • Du har god förmåga att planera, prioritera och strukturera ditt arbete
  • Vi ser att du som söker är en person som kan arbeta självständigt och snabbt når dina resultat

Denna tjänst kräver utdrag från belastningsregistret, vänligen ansök om detta hos polisen i samband med att du skickar in din ansökan då det kan ta upp till två veckor att få hem. Rätt utdrag hittar du här!

Övrig information

  • START: Omgående (September)
  • OMFATTNING: Heltid, 6 månader med chans till förlängning/överrekrytering
  • PLATS: Gärdet, Stockholm

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Wasa Kredit AB

Wasa Kredit AB är en del av länsförsäkringsgruppen. Vi erbjuder finansieringstjänster till företag som leasing, hyra och avbetalning samt lån, avbetalning och kortkrediter till privatpersoner. Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra kunder och leverantörer genom att sälja finansieringstjänster samt bidra till ett starkt kunderbjudande för Länsförsäkringar. Läs mer om Wasa Kredit här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här