Sökresultat
Annons-ID: 15096645

Kundservicemedarbetare till globalt företag inom byggindustrin

Master Builders Solutions Sverige AB

Master Builders söker nu dedikerad medarbetare till sitt kundservice-team med uppstart nu i höst. För att passa i rollen är du socialt trygg, prestigelös och trivs med kundnära arbete. Vi söker dig som är en aktiv lagspelare och vågar tänka kreativt!

Ansök här

Företag: Master Builders Solutions Sverige AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid, kontorstider, placering på kontoret i Rosersberg

Startdatum: Omgående eller enl. ök.

Typ av uppdrag: Rekrytering

Övrigt: Möjlighet till distansarbete

Om tjänsten

Arbetet som kundservicemedarbetare sker i ett team om tre personer och utgår ifrån kontoret i Rosersberg. Dina närmsta kollegor har varit på företaget under flera år och sitter på otroligt mycket kunskap vilket är en fantastisk tillgång för gruppen. Alla uppgifter och system går att lära sig på plats, men för att klara rollen och passa i teamet krävs en stor insats av dig samt ett genuint intresse och nyfikenhet för såväl företaget som för rollen. Kunderna som gruppen arbetar med är lojala och återkommande. Att bevara kundrelationer och ge personlig service är således en stor del av arbetet.

Du erbjuds En arbetsgrupp med omfattande kunskap och stort utrymme för kreativitet. Det finns också goda chanser att anpassa rollens inriktning och uppgifterna efter dina preferenser efter hand.

Arbetsuppgifter

 • Bygga och upprätthålla utmärkta kundrelationer (primärt via telefon och e-post)
 • Hantering av hela orderflödet i relevanta företagssystem (SAP): allt från order till leverans och faktureringsprocesser
 • Kontinuerlig uppdatering av system, kundinformation och prissättning mm
 • Nära samarbete med försäljningsteamet och General Sales Manager
 • Aktivt delta i teammöten och bidra till försäljningsprojekt och kundinitiativ
 • Kreditfrågor och fakturahantering

Vi söker dig som

Detta är en renodlad kundserviceroll och kräver att du som söker är både lyhörd och otroligt serviceminded. Du är inte rädd för att hantera kunder, både nöjda och missnöjda förekommer, och du vågar också tänka utanför boxen för att hitta nya lösningar. För att passa i teamet är du också en lagspelare av rang och drivs av att bygga goda kundrelationer.

Skallkrav:

 • Språk: Svenska (flytande) engelska (goda kunskaper i tal och skrift)
 • Utbildning: Avklarad gymnasieexamen, eftergymnasiala studier inom relevant område är starkt meriterande
 • Erfarenhet: minst ett års erfarenhet av kundservice och tidigare arbete i CRM-system, längre erfarenhet är starkt meriterande

Meriterande:

 • Erfarenhet av produktspecifikt sälj
 • Teknisk bakgrund, utbildning eller kännedom inom relevant bransch
 • Erfarenhet av SAP
 • Tidigare arbete inom motsvarande typ kundservice

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad attityd (både externt och internt)
 • Utmärkta kommunikations- och interpersonella färdigheter
 • Strukturerad, metodisk och systematisk
 • Multitasker med hög tolerans för stress
 • Lyhörd med god problemlösningsförmåga
 • God förståelse för synergin mellan kundperspektiv och interna processer

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Master Builders Solutions Sverige AB

Master Builders Solutions Sverige AB står för i​nnovativa betongtillsatser och banbrytande lösningar för underjordskonstruktioner. De är ett globalt ledande företag som arbetar för att möjliggöra hållbart byggande med innovativa betongtillsatser och banbrytande lösningar för underjordskonstruktioner. Med över ett sekels erfarenhet från byggindustrin och ett omfattande produktutbud drar de nytta av den senaste tekniken, en global expertgrupp samt ingående kunskap om lokala byggnadsbehov för att leverera innovativa och hållbara lösningar. Som ledande leverantör till betongindustrin samt tunnel- och gruvbranschen stödjer de sina kunder inom byggbranschen i deras övergång till en CO2-neutral betongindustri. Läs mer om företaget här.

Bli direktrekryterad till Master Builders Solutions Sverige AB

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Ansök här