Sökresultat
Annons-ID: 15096351

Kundservicemedarbetare till Loomis!

Loomis Sverige AB

Vi söker efter två kundservicemedarbetare som har tidigare erfarenhet av service och som tycker att kundkontakter och administrativa arbetsuppgifter lockar. Har du en god samarbetsförmåga och är serviceinriktad? Ansök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

Ansök här

Företag: Loomis Sverige AB

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Loomis Sverige AB är marknadsledande inom kontanthantering i Sverige med bland annat värdetransporter och uppräkningstjänster. På Loomis huvudkontor arbetar du med cirka 60 kollegor. Pendeltåget stannar precis utanför entrén och pendlingsmöjligheter till både Stockholm och Uppsala med omnejd är mycket goda. I de ljusa nyrenoverade lokalerna råder en trivsam, social och välkomnande atmosfär. Internt finns ett välutrustat gym, trivsamma gemensamma ytor och det anordnas olika aktiviteter så som afterwork’s och andra gemensamma tillställningar. Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work med en behovsanställning på 6 månader. Därefter finns mycket goda möjligheter till förlängning förutsatt att båda parterna är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • En långsiktig heltidstjänst
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Hantera ärenden från företagskunder främst via telefon- och mejlkontakter men även chatt.
 • Hjälpa kunder med frågor gällande avtal, beställningar, fakturor, felanmälningar, pris- och transportfrågor etc.
 • Vara behjälplig med avtalshantering och manuell fakturering för både större och mindre företagskunder.
 • Hjälpa säljavdelningen med att lägga upp nya kunder i systemet och utöka, reducera och säga upp avtal.

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av service
 • Har arbetat med telefon som närmaste arbetsverktyg

Vi söker dig som är

 • Serviceinriktad
 • Prestigelös
 • Strukturerad

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Rotebro

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Loomis Sverige AB

Loomis finns på 13 orter med 900 medarbetare och omsätter ca 900 MSEK. Loomis Sverige AB ingår i Loomis AB som är ett av världens ledande bolag inom kontanthantering. Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 400 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på ca 17 miljarder SEK och drygt 21 000 medarbetare.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här