My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101663

Kundservicemedarbetare till Volvofinans Bank

Volvofinans Bank AB

Är du i början av din karriär? Vill du bli en del av en innovativ arbetsplats med goda interna utvecklingsmöjligheter? Volvofinans är en av Sveriges största banker specialiserade på bilar och de söker nu kundservicemedarbetare på heltid till sin kundservice med fokus på problemlösning, merförsäljning och förstklassig service. Se till att skicka din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Ansök här

Företag: Volvofinans Bank AB

Plats: Göteborg

Jobbkategori: Kundtjänst

Omfattning: Heltid, Konsultanställning

Startdatum: 2 April

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Volvofinans Bank är ett techbolag med banklicens i Göteborg, mobilitetsbanken i den gröna staden. Som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med kundvård och merförsäljning till både privat- och företagskunder. Du kommer få möjligheten att hjälpa deras kunder i allt från fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker.

Vi söker nu kundservicemedarbetare på heltid med start i april. Du kommer att ingå i ett team av engagerade och kunniga kollegor, där stämningen är härlig och kollegorna ser till att ha roligt tillsammans som ett lag. För en professionell och personlig utveckling får du stöd av chefer, kollegor och avdelningens coacher. Tjänsten kommer att inledas med en introduktion för att skapa de bästa förutsättningarna för din fortsatta utveckling inom företaget.

Arbetsuppgifter

  • Vara behjälplig och ge bästa möjliga service i samtal med företagets kunder, partners och återförsäljare
  • Hantera fakturafrågor, bilfinansiering och krediter till vägledning i app och digitala plånböcker
  • Erbjuda tilläggstjänster för att leverera ännu bättre upplevelse och service

Vi söker dig som

  • Har en avslutad gymnasial utbildning
  • Har obehindrade språkkunskaper i svenska & engelska, både i tal & skrift då det krävs i det dagliga arbetet
  • Har goda kunskaper inom MS Officepaketet
  • Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad roll

Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom samtalsteknik och sälj.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och som har ett stort intresse för kunder. Du har enkelt att samarbeta i team och trivs bra i en problemlösande roll med telefonen som främsta arbetsverktyg.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Blir din ansökan aktuell kommer vi uppmana dig att följa denna länk och trycka på "Till e-tjänst för registerutdrag" ansöka om "Kontroll av egna uppgifter". Öppna inte detta kuvert. Detta öppnar vi i samband med ett erbjudande.

Volvofinans Bank AB

Läs mer om Volvofinans här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lina Matzewska eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gbg01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101663

Ansök här