info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099535

Kvalité- och livsmedelsspecialist till LIVEKINDLY Collective

Brinner du för kvalité och miljö samt är en person som passar i en ansvarsroll? Då är tjänsten som kvalité- och livsmedelsspecialist Hos LIVEKINDLY Collective en roll för dig. Här får du möjlighet att arbeta med fabrikens kvalitet och utvecklingsarbetet av växtbaserade köttalternativ. Med stort ansvarsområde och flera kontaktytor får du möjlighet att påverka företaget och dess struktur.

Ansök här

Företag: LIVEKINDLY Collective

Plats: Stora Levene

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Rekrytering

Om tjänsten

I denna roll kommer du leda kvalitetsarbetet på LIVEKINDLYs fabrik i Stora Levene där de producerar växtbaserade livsmedelsvaror. I denna roll ansvarar du för att samtliga livsmedelsreglament följs. Du kommer även arbeta för att effektivt uppnå de kvalitetsmål som finns. I denna roll får du många kontaktytor internt och externt, såsom företagets utvecklingsavdelning samt Livsmedelsverket. Du kommer tillhöra produktionsledningsteamet som idag består av fyra medarbetare, här finns en känsla av stort samarbete och högt i tak. LIVEKINDLY Collective är ett av världens ledande företag i växtbaserade livsmedelsvaror. Företaget startades 2020 och har en känsla av start-up blandat med en väletablerad företagskultur. I koncernen finns fyra varumärken, Oumph, Like Meat, Fry's och No Meat.

Du erbjuds:

 • En utmanande och utvecklande roll i ett snabbt växande företag där du har en möjlighet att påverka ditt arbete
 • En engagerad chef som värdesätter teamarbete och en god arbetsmiljö.
 • Goda utvecklingsmöjligheter, både i Sverige och även globalt i USA, Storbritanien, Nederländerna, Schweiz, Tyskland, Sydafrika och Australien.
 • Ett företag som lever utifrån företagets värdeord Kind, Mindful och Bold!

I denna tjänst kommer du att ansvara för kvalitetsarbete på fabriken med följande arbetsuppgifter

 • Säkerställa att fabriken uppnår kvalitetsstandarder genom daglig planering, prioritering och uppföljning av kvalitetsarbetet
 • Förbättringsarbete i processen kring kvalitet och arbetsmiljö samt aktivt arbeta med miljömål
 • Sköta kvalitetssystemet och säkerställa att dokumentationen är uppdaterad
 • Kontakt med produktionsteamet för att främja god kommunikation och arbetsmiljö
 • Stötta Research & Development avdelningen i process- och kvalitetsfrågor
 • Övervakning av kontraktslaboratorier inklusive förhandling samt implementering av kvalitetsavtal
 • Agera företagsrepresentant hos Livsmedelsverket och andra lokala och globala tillsynsmyndigheter gällande tillsynsrevisioner

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom produktion eller livsmedel.
 • Har minst två års arbetslivserfarenhet inom livsmedelsproduktion.
 • Har ett intresse i kvalitetssäkring och produktutveckling.
 • God datorvana samt goda kunskaper i Office-paketet.
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Meriterande:

 • Arbetslivserfarenhet av kvalitetsarbete inom livsmedelsproduktion.
 • Kunskaper i SAP eller annat kvalitetssystem.

Som person är du:

 • Strukturerad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
 • Resultatinriktad

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

LIVEKINDLY Collective

LIVEKINDLY Collective grundades i tron ​​att växtbaserade alternativ är nyckeln till ett hållbart globalt livsmedelssystem. Som ett kollektiv av etablerade varumärken från hela världen, med stöd av deras egna produktionsanläggningar som gör det möjligt för de att leverera egna märkesvaror och exportprodukter samt ingredienser till andra växtbaserade företag, är LIVEKINDLY Collective unikt positionerat för att maximera påverkan på miljön. De tillhandahåller konsumenter över hela världen utsökt mat genom deras portfölj av växtbaserade varumärken, LikeMeat, Fry’s, Oumph!, No Meat, Dutch Weed Burger och Alpha. Med deras innovativa produkter som säljs i mer än 40 länder är LIVEKINDLY Collective på ett uppdrag att göra växtbaserad mat till den nya normen. För mer information, läs HÄR.

Bli direktrekryterad till LIVEKINDLY Collective

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att den kandidat som får tjänsten blir direktanställd av kundföretaget. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work.

Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emma Preuss eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på recruitmentlin@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099535

Ansök här