Sökresultat
Annons-ID: 15097705

Kvalitetsavdelning på läkemedelsbolag söker labbtekniker på deltid

Nu finns chansen för dig som studerar och som har ett intresse för kvalitet och läkemedel att arbeta deltid hos vår kund i Helsingborg. Vi söker nu en labbtekniker till kvalitetsavdelningen Quality Control Labs.

Ansök här

Stad: Helsingborg

Jobbkategori: Technology

Omfattning: Deltid, Deltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta deltid som konsult på avdelningen Quality Control hos vår kund. Du kommer att få en gedigen introduktion och få utbildning i företaget, produkterna och din specifika roll. Det finns goda möjligheter att arbeta långsiktigt på detta deltidsuppdrag men också eventuell möjlighet till examensarbete samt anställning efter examen.

I Helsingborg drivs många olika typer av verksamhet; produktion, forskning och utveckling. Bolaget i fråga är ett stort, globalt företag som ingår i en amerikansk stor koncern vilket innebär att möjligheterna för en framtida karriär inte behöver stanna i Helsingborg. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

På QC arbetar man med att kvalitetssäkra produkter med hjälp av diverse analystekniker och gruppens främsta uppgift är att utföra rutinanalys på färdigvaror, förpackningsprover, råvaror samt mikrobiologiska tester för att säkerhetsställa kvalitet på produkter.

Du erbjuds

Arbetsuppgifter

 • Bereda lösningar vilket innebär pipettering, vägning och pH-mätning
 • Utföra aktuella analystekniker såsom NIR och TLC

Vi söker dig som

 • Är studerande inom t ex biomedicin, kemiteknik, bioteknik, medicinteknik eller liknande.
 • Är studerande och har minst 1 år kvar av studierna.
 • Har ett stort intresse för läkemedel och kvalitetsarbete.
 • Har goda kunskaper i svenska språket då det används muntligt och skriftligt i kommunikationen dagligen.
 • Har möjlighet att arbeta 1-2 pass i veckan under terminerna samt heltid under ett visst antal veckor till sommaren.

Det är meriterande om du:

 • Har praktisk arbetslivserfarenhet av laborativt arbete såsom till exempel pipettering, vägning, pH-mätning, beredning av lösning och mobilfas.

Som person är du:

 • Strukturerad
 • Noggrann
 • God samarbetsförmåga
 • Flexibel

Övrig information

- Start: omgående - Omfattning: cirka 1-2 dagar i veckan - Placering: Helsingborg - Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [Academic Work](mailto:mal07@academicwork.se).

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här