My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101668

Kvalitetsingenjör till Gränges

Gränges Finspång AB

Vill du vara en nyckelspelare som driver kvalitetsframsteg för en global ledare inom valsad aluminium? Gränges söker en engagerad kvalitetsingenjör med en stark teknisk bakgrund för att leda och samordna kvalitetsärenden mellan kund och intern organisation. Ta chansen att forma och förbättra kvalitetsstandarder och bli en nyckelspelare i Gränges organisation!

Ansök här

Företag: Gränges Finspång AB

Plats: Finspång

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Gränges är en ledande global leverantör av valsade aluminiumprodukter för värmeväxlarapplikationer och andra nischmarknader. Gränges har 2500 anställda globalt varav 450 medarbetare i Finspång. Bolaget är globalt och har haft en stabil tillväxt under en lång tid. Hos Gränges finner du ett bolag som är i framkant när det kommer till miljöarbete. Med tydligt uppsatta hållbarhetsmål så är dom ett av Europas mest klimatsmarta aluminiumföretag.

Nu söker Academic Work en kvalitetsingenjör som tillsammans med Gränges vill utvecklas och ta sina kunskaper till nya höjder. Hos Gränges finns det ett stort fokus på utveckling och här kommer du finna stor kompetens internt samt en organisation som uppmuntrar till engagemang och utveckling vilket tydligt gestaltas genom personal som klättrar på den interna karriärsstegen.

I rollen som kvalitetsingenjör kommer du att arbete både mot den interna organisationen men också mot Gränges kunder. Du kommer ta emot kunds krav och implementera relevanta förändringar baserat på kunds förfrågan. Du kommer även att arbeta med internrevisioner och produktrevisioner och göra analyser och ta fram förbättringsförslag för de interna processerna.

Denna roll riktar sig till dig som är kommunikativ och är duktig på att driva arbetet framåt. Du kommer behöva sätta krav och hålla flera bollar i luften samtidigt. Så är kvalité, samordning och kommunikation ledord du letar efter i din nästa roll är det hit du ska söka dig!

Du erbjuds

 • En global och trygg arbetsplats
 • Stora utvecklingsmöjligheter internt
 • En konsultchef som kommer följa ditt arbete och värna om din utveckling och trivsel ute på uppdraget

Arbetsuppgifter

 • Driva reklamationsprocesser och implementera förbättringar för att minska avvikelser
 • Implementera kundkrav och arbeta med validering av material
 • Föra kunddialoger och konkretisera kravbild och tydliga handlingsplaner till produktionen

Vi söker dig som

 • Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska. Interna samarbeten sker till stor del på svenska och du kommer ha mycket kundmöten på engelska.
 • Har en ingenjörsexamen.
 • Har förståelse och kunskap inom kvalitetsarbete. Kan erhållas både från skola och tidigare arbetslivserfarenhet

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetslivserfarenhet som kvalitetsingenjör. Meriterande bransch är fordonsindustrin.
 • Har goda kunskaper inom revisionsarbete och olika problemlösningsmetoder

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Samarbetsinriktad
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Felix Fransson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på lin04@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101668

Ansök här