My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15104191

Kvalitetsingenjör till Husqvarna Group!

Husqvarna AB

Vill du arbeta i en ansvarstagande roll inom kvalitet? Här får du möjligheten att ta dig an rollen som kvalitetsingenjör på Husqvarna Group! Välkommen in i en modern produktion med nära samarbeten och en trevlig stämning!

Ansök här

Företag: Husqvarna AB

Plats: Huskvarna

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid, vikariat till årsskiftet med möjlighet till förlängning

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Välkommen till Husqvarnas Svärdproduktion. Hit söker vi nu en kvalitetsingenjör med ett nyfiket och genuint intresse för området. Du kommer arbeta nära produktionen och ingå i flera förbättringsteam med processoperatörer och tekniker. I rollen kommer du axla ansvar för att allt kvalitetstekniskt arbete följer gällande system, avtal rutiner och policys.

Arbetsuppgifter

 • Medverka i projekt vid framtagande av PFMEA och kontrollpaneler
 • Utreda och felsöka avvikelser kopplade till intern tillverkningsprocess och konstruktion
 • Utveckla analys och kontrollmetoder
 • Medverka vid framtagning av intern PPAP för nya processer

Vi söker dig som

 • Har en avklarad ingenjörsutbildning inom ett för tjänsten relevant område
 • Har erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri, antingen som kvalitetsingenjör eller mot produktutveckling
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då det kommer krävas i ditt dagliga arbete

Det är meriterande om du har

 • Kunskap inom mätteknik och ritningsförståelse

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kvalitetsmedveten
 • Självgående
 • Ansvarstagande

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Husqvarna AB

Husqvarna Group har över 330 år av innovation i bagaget och identifierar sig själva som världens äldsta start up. Ett stort och världsledande företag sett till omsättning men ett litet och familjärt bolag i väggarna. Allas idéer välkomnas och uppskattas. Det är nära mellan avdelningarna och utvecklingsambitioner flödar i koncernen. Vad gör Husqvarna då i det dagliga arbetet? Jo de levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. De för samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet och erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Vilma Thunberg eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på jon01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15104191

Ansök här