My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15101462

Kvalitetsspecialist till globalt bolag!

Circassia AB - en del av NIOX Group plc

Just nu söker Circassia AB – en del av NIOX Group plc, att utöka sitt kvalitetsteam med en specialist. Här får du vara en del av ett globalt företag som är engagerat i design, utveckling och kommersialisering av medicintekniska produkter för diagnos och behandling av astma. Rollen passar dig som är i början av karriären och vill arbeta brett med kvalitetsrelaterade frågor på ett företag som verkar för att förbättra människors livskvalitet!

Ansök här

Företag: Circassia AB - en del av NIOX Group plc

Plats: Uppsala

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Circassia är en del av det globala företaget NIOX Group plc och fokuserar på patientnära diagnostik och behandling av astma. Deras marknadsledande produkter används i kliniska sammanhang och av forskningsorganisationer världen över för att förbättra behandling av astma och därmed även patienternas livskvalitet. Deras produkter och tjänster finns i fler än 50 länder och de jobbar ständigt för att ge bästa möjliga service till deras kunder.

I rollen som kvalitetsspecialist kommer du att tillhöra deras svenska huvudkontor i Uppsala och samverka med kollegor över hela världen. Du kommer att arbeta brett med kvalitetsrelaterade uppgifter tillsammans med ett team om tre personer där ni tillsammans ansvarar för att hantera den dagliga verksamheten och ge support mot andra avdelningar. Detta för att säkerställa att kvalitetsrutiner och processer på de olika anläggningarna är konsekventa och harmoniserade. I rollen kommer du även att utveckla och effektivisera processer utan att kompromissa med lagstadgade krav och kvalitetsramverk.

Initialt är tjänsten ett konsultuppdrag via Academic Work med mycket goda möjligheter till direktanställning hos Circassia om samarbetet uppskattas av båda parter.

Du erbjuds

 • Att vara en del av ett företag med hög medarbetarnöjdhet och låg personalomsättning
 • Goda utvecklingsmöjligheter
 • En kultur med högt i tak och god sammanhållning där alla får vara med och tycka till

Arbetsuppgifter

 • Vara delaktig i utförandet av interna och externa kvalitetsrevisioner
 • Ge support till och samarbeta med företagets olika funktioner
 • Arbete i nära samarbete med övriga i teamet för att utföra kvalitetsprojekt och stödja rutinmässiga aktiviteter för kvalitetssäkring
 • Delta i företagets arbete med avvikelser, förebyggande åtgärder, klagomål och förändringsplaner i enlighet med gällande rutiner

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning
 • Har något eller några års erfarenhet av kvalitetsrelaterat arbete
 • Har god datavana och erfarenhet av arbete i ett kvalitetssystem
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet

För att lyckas och trivas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Circassia AB - en del av NIOX Group plc

Läs mer om NIOX här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Charlotta Stickler eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på upp01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15101462

Ansök här