info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15099826

Labbassistent till Fortum Recycling & Waste

Fortum Waste Solutions AB

Vill du vara med och bidra till en grönare och mer hållbar värld? Som en del av Fortums labbverksamhet gör du just det! Här ingår du i ett nyfiket team som stöttar i varandras utveckling. Vi tillämpar löpande urval, så sök gärna redan idag!

Ansök här

Företag: Fortum Waste Solutions AB

Plats: Norrtorp, Kumla

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Fortum Recycling & Waste söker en ny medarbetare till sin labbverksamhet. På anläggningen i Norrtorp tar Fortum emot och förvaltar avfall och för att genomföra detta på ett säkert och innovativt sätt har laboratorieteamet en viktig funktion. På labbet arbetar du med varierande arbetsuppgifter som att utföra analyser, genomföra kvalitetskontroller och hämta upp prover inom anläggningsområdet. Fortums laboratorium är ackrediterade enligt ISO 17025 och har dessutom frekvent kontakt med diverse myndigheter.

Du kommer att ingå i ett team om 7 personer i laboratoriet. Tillsammans är ni en av Fortums viktiga servicefunktioner och arbetet ni genomför är avgörande för att hålla anläggningens drift igång på ett hållbart sätt. Dina framtida kollegor i laboratorieteamet är ett härligt och glatt gäng, som är positiva och hjälpsamma.

Arbetsuppgifter

 • Analysera och rapportera svar i Fortums laboratoriedatasystem (InnoLIMS)
 • Genomföra kvalitetskontroller på de analyser som görs
 • Upphämtning av prover på anläggningen
 • Arbeta utefter diverse checklistepunkter i det dagliga arbetet

Du erbjuds

 • Möjligheten att växa tillsammans med Fortum och sätta din egen prägel på rollen genom till exempel extra ansvar
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad naturvetenskaplig gymnasieutbildning, gärna med kemiinriktning
 • Behärskar att arbeta med datorer som hjälpmedel. Viss del av arbetet sker i laboratoriedatasystemet och datorvana krävs för det
 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet från laboratoriearbete
 • Tidigare har arbetat i InnoLIMS eller motsvarande

Körkort eller bil är inget krav, men det krävs att du har möjlighet att ta dig till arbetsplatsen varje dag, då arbete sker på plats

Som person ser vi att du är:

 • Noggrann
 • Uthållig
 • Serviceinriktad

Övrig information

 • Start: Omgående under december, eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, sex månader inledningsvis men goda möjligheter till förlängning
 • Arbetstid: Vardagar, dagtid, 8 h-pass förlagda mellan 06.30-16.30
 • Placering: Norrtorp, ca 2 mil utanför Örebro

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Fortum Waste Solutions AB

Fortum Recycling & Waste tänker nytt när det gäller återvinning och går före för att revolutionera återvinningen av material. Att lösa problem är en del av vårt DNA och vår mission är att omvandla avfallsströmmar till nya viktiga råvaror. Vår roll är att hitta nödvändiga lösningar på våra kunders miljö- och avfallsutmaningar för att möjliggöra cirkulation av material. Fortum Recycling & Waste driver verksamheter i Norden, Storbritannien och Rwanda som erbjuder miljövänlig avfallshantering och behandling av farligt avfall samt experttjänster för drift och underhåll av energianläggningar. Dessutom har vi tjänster för återvinning av material - inklusive lösningar för batterier, plast, metaller samt ask- och slaggrester. Vi sysselsätter cirka 1000 personer.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Emmy Lidén eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på ore01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15099826

Ansök här