info
VARNING! Det cirkulerar just nu felaktiga meddelanden i sociala medier om lediga jobb som inte kommer från Academic Work. Vi vill informera att dessa inte har något med oss att göra och att avsändaren obehörigt använder vårt varumärke. Vårt råd är att inte svara eller agera (t.ex. klicka) på meddelandena. Lediga tjänster söker du tryggt och säkert här på vår webbsida.
close
My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15098547

Laboratorieingenjör på heltid till bolag i Helsingborg

Med expertis och empati har vårt kundföretag kraften att påverka livet för miljontals människor varje dag. De sätter människor främst; genom vetenskap får de förtroende och med mod löser de problem. Här finns stora möjligheter för dig som vill vara med och påverka framtiden; både andras och din egen.

Till vår kund söker vi nu en driven laboratorieingenjör till deras Quality Control Lab Team. En tjänst som innebär att stötta kärnverksamheten med analyser i labbmiljö och arbete med förbättringar på daglig basis. Välkommen med din ansökan!

Ansök här

Plats: Helsingborg

Jobbkategori: Teknik

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag, du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta heltid som konsult hos vår kund. Hos vår kund i Helsingborg drivs massvis med olika projekt. Här finns produktion, forskning och utveckling. Företaget är ett stort, globalt företag vilket innebär att möjligheterna för en framtida karriär inte behöver stanna i Helsingborg.

Quality Control Lab ansvarar för säkerställandet av kvalitet och att de krav som ställs av hälsomyndigheter över hela världen följs för att säkerställa säkra produkter. Som en del av Quality Control Lab Team kommer du som laboratorieingenjör att ansvara för att utföra rutinanalyser av råvaror, färdiga varor och förpackningsmaterial för företagets hälsoprodukter som alla är lanserade på den globala marknaden. I den här rollen krävs att du gillar ett högt tempo och varierande uppgifter, du tar individuellt ansvar för beslut och resultat.

Du erbjuds

 • Introduktion, internutbildning och support efterhand
 • Ett spännande och utvecklande arbete i ett 3 år långt projekt hos en av Helsingborgsregionens största arbetsgivare
 • En inspirerande, innovativ och internationell arbetsmiljö där du får använda dina befintliga kemi- och labbkunskaper på en bred nivå samt samla på dig ny, meriterande erfarenhet

Vi söker dig som

 • Har utbildning inom kemi eller annan relevant utbildning
 • Har erfarenhet av att ha arbetat med kemiska analyser i labbmiljö, främst kunskap om kromatografiska tekniker såsom LC och GC
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då arbetet sker på båda dessa språk

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av att arbeta i ett mikrobiologiskt labb
 • Arbetat med verktygen LIMS och/eller Empower
 • Erfarenhet av att arbetat enligt Manufacturing Practices (GMPs), and Good Documentation Practices (GDPs).

För att lyckas i rollen behöver du följande:

 • Vara en teamplayer som gillar att samarbeta med kollegor i en föränderlig och agil miljö
 • Ha en proaktiv och lösningsorienterad attityd
 • Gilla att arbeta både individuellt och i team
 • Vara strukturerad och kommunicera väl

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Helena Nielsen eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal07@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15098547

Ansök här