Sökresultat
Annons-ID: 15096902

Lagermedarbetare på heltid till Elektroskandia

Elektroskandia Sverige AB

Har du truckkort A1-A4 B1-B4 och tidigare erfarenhet av arbete på lager eller terminal? Kanske är du nybörjare inom lager men trivs med fysiskt arbete och har en positiv inställning? Då är det just dig vi söker till rollen som lagerarbetare till Elektroskandia. Start är omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Ansök här

Företag: Elektroskandia Sverige AB

Stad: Örebro

Jobbkategori: Warehousing / Logistics

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Academic Work söker för Elektroskandias räkning nya lagermedarbetare som kan arbeta heltid på deras centrallager, med start omgående och sex månader fram, med arbetstid 10-19.

Du erbjuds

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
 • Här ges du chansen att visa vad du går för hos Sveriges största elteknikgrossist. Du välkomnas till en arbetsplats som värnar om sina medarbetares trivsel och här vill de se dig utvecklas både i din roll och ihop med dina kollegor. För att trivas behöver du vara en inkluderande och nyfiken lagspelare som är engagerad i arbetet.

Som lagermedarbetare kommer du att ha följande arbetsuppgifter:

 • Orderplock
 • Lastning och lossning
 • Truckkörning

Oavsett avdelning eller arbetsuppgift är din roll avgörande för att företagets leveranskedja ska fungera effektivt. För detta är samarbete med arbetskollegor en förutsättning, samtidigt som du tar ansvar för din del i kedjan. Du kommer att hantera omfattande ordrar och därför värderar vår kund alltid kvalitet och noggrannhet i arbetsutförandet.

Vi söker dig som

 • Talar svenska obehindrat, då kommunikation med kollegor samt instruktioner vid introduktion sker på svenska
 • Har körkort B
 • Trivs med att arbeta med kroppen då arbetet är fysiskt och det är viktigt att du trivs med det på sikt

Det är meriterande om du:

 • Har truckkort med behörighet A1-4 och B1-4. I din ansökan ska det tydligt framgå vilka behörigheter du har.
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare
 • Har arbetat med hjälp av dator och affärssystem som verktyg i roller inom exempelvis logistik

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Kvalitetsmedveten
 • Anpassningsbar

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Under rekryteringsprocessens gång kommer en kreditupplysning samt bakgrundskontroll att genomföras.

Elektroskandia Sverige AB

Läs mer om hur Elektroskandia beskriver sig som arbetsgivare här!

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Ansök här