My profile
My profile
Academyexpand_more
För karriärbytareexpand_more
För företagexpand_more
För jobbsökandeexpand_more
För företagexpand_more
Hitta rätt medarbetareexpand_more
Bygg nödvändig kompetensexpand_more
Stärk er attraktivitet som arbetsgivareexpand_more
Varför välja Academic Work?expand_more
Guider och artiklarexpand_more
Om ossexpand_more
Kontaktexpand_more
chevron_left
Sökresultat
Annons-ID: 15100549

Lagermedarbetare till Jobman Texet i Enköping

Jobman Texet AB

Vill du vara med från starten vid öppningen av ett nytt och toppmodernt lager med den senaste tekniken? Då kan uppdraget som lagermedarbetare hos Jobman Texet vara något för just dig. Här får du vara med på en spännande resa tillsammans med vår kund som i februari etablerar sig i Enköping och som just nu söker efter sina nya medarbetare! Har du dessutom tidigare erfarenhet som Team Leader är det ett stort plus!

Ansök här

Företag: Jobman Texet AB

Plats: Enköping

Jobbkategori: Lager / Logistik

Omfattning: Heltid, måndag-fredag

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Om tjänsten

Jobman Texet, en framstående leverantör av arbetskläder, expanderar sin verksamhet och öppnar ett nytt, avancerat lager i Enköping. För att möta kraven i den dynamiska arbetsmiljön söker företaget nu engagerade medarbetare som vill vara en del av deras team. I denna roll kommer du att vara en viktig del av den rörliga arbetsstyrkan och rotera mellan olika arbetsuppgifter enligt ett föränderligt schema. Syftet är att skapa en dynamisk arbetsmiljö som främjar effektivitet och mångsidighet.

En av de viktiga arbetsuppgifterna kommer vara truckkörning för att hantera och säkerställa effektiv plockning och förflyttning av varor inom lagret. Utöver detta kommer du även att delta i förädlingsprocesser för att säkerställa hög effektivitet och kvalitet. En annan spännande aspekt av rollen är möjligheten att hantera returprocesser. Detta innebär att du kommer att vara ansvarig för att säkerställa korrekt dokumentation och optimera processerna för att effektivt hantera returnerade varor.

För de som är intresserade finns även möjligheten att bli Superuser i de system som används för att hantera och lösa eventuella systemrelaterade utmaningar. Som Superuser kommer du att vara en nyckelperson i att säkerställa smidiga arbetsflöden och bidra till att lösa eventuella tekniska problem som kan uppstå.

Du erbjuds

 • Ett långsiktigt konsultuppdrag med en dedikerad konsultchef vid din sida
 • Möjlighet till vidareutveckling och tillväxt inom lagerbranschen
 • En modern arbetsmiljö i ett lager utrustat med den senaste tekniken

Vi söker dig som

 • Har truckkort (A2, A4, B2, B4 och B5)
 • Har saxliftskörkort
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av lagerarbete och inventeringsvana.
 • Har intresset samt en god förståelse för teknik
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då språket förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har

 • En avklarad eftergymnasial utbildning inom logistik
 • Erfarenhet av Astro eller AutoStore
 • Arbetslivserfarenhet i rollen som Team Leader

Kunskap kan erhållas genom utbildning eller erfarenhet.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Kommunikativ
 • Anpassningsbar
 • Självgående

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Jobman Texet AB

Jobman Texet är en av Sveriges största grossister av arbetskläder och profilkläder. De är specialiserade på distribution av profilkläder, företagskläder, arbetskläder och specialtillverkade plagg. De erbjuder, via ett nät av återförsäljare samt systerbolag, de egna varumärkena Jobman Workwear, James Harvest Sportswear, J.Harvest & Frost och Printer Active Wear. Med samtliga av deras varumärken strävar de efter hög kvalitet, professionalism, hållbarhet och funktionalitet inom deras respektive användningsområden. Design och konceptutveckling av deras varumärken styrs från deras kontor i Sverige.

Bli en del av Academic Work

Som konsult för Academic Work erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt och knyta värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och får ta del av olika förmåner, bl.a. möjlighet till kompetensutveckling i form av en grundläggande hållbarhetsutbildning.

Läs mer om vårt konsulterbjudande här
Happy group icon

Har du frågor om tjänsten?

Lisa Melander eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på Vas01@academicwork.se Ange annons-ID i ditt mail: 15100549

Ansök här